in ,

Nieuwe demonstratie op 27 januari gaat Binnenhof blokkeren: Break the System komt terug

“De demonstratie van 18 oktober vonden wij geslaagd”, zeggen twee oprichters, Lynton Deirkauf en Berry de Mooij, tegen Nieuws.nl. “En op 27 januari gaan we er weer mee door. We gaan naar het Binnenhof, ook al is het min 20 graden. En we blijven totdat de regering vertrekt.” Al ruim 2300 mensen hebben toegezegd daadwerkelijk te zullen komen.

Aftreden

Want het doel is duidelijk voor het team van Break. “We gaan het Binnenhof bezetten voor onbepaalde tijd! Blokkades zullen worden opgeworpen, het Binnenhof moet dicht! Wat eisen wij? Het aftreden van 2!
Een bindend over het vertrek uit de ! Stop het leenstelsel voor studenten! En hulp voor mensen in nood in !”, pleit de groep op Facebook. “Laat zien dat we verandering willen in de vorm van het kamperen, de kou trotseren, door weer en wind te trotseren tot je tenen er bijna vanaf vriezen. Dat is actie voeren!”

Lees verder via Nieuws.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

16 miljoen verzekerden lopen risico in problemen te komen door verhoging eigen risico

Overheid verraadt je burgers niet… Geef geen kentekens door voor Duitse tol