in ,

Nog meer controle: Grapperhaus zet deur open voor legitimatieplicht zenden pakketjes

Minister Ferd (Justitie) zet voorzichtig de deur open voor een legitimatieplicht bij het versturen van pakketjes, om zo het verzenden van drugs via de post in te perken. Vorig jaar noemde hij dit nog een inbreuk op de die niet „proportioneel” is om drugscriminaliteit tegen te gaan.

Wel geeft hij „een winstwaarschuwing” aan de Tweede Kamer.

Er worden volgens hem zo veel pakketjes verstuurd dat het tot een „administratieve rompslomp” zou leiden. Grapperhaus gaat wel „zijn uiterste best doen” om er nog voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 over te praten met de Kamer.

-Kamerlid Madeleine van Toorenburg verzocht de minister naar de maatregel te kijken. Zij zegt dat legitimatie nu al verplicht is bij het ophalen van pakketten en vindt dat dit ook kan bij het versturen.

Ook de wil dat er vaart wordt gemaakt met de maatregel.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
5 maanden geleden

Ik weet wat goed voor mijzelf is en ik weet ook goed wat ik van de overheid wil.
En dat is niet wat de overheid van burgers eist.
We zijn op een punt terecht gekomen waar ik nooit gedacht had ooit terecht te komen.
Ik heb als ingenieur met 40 jaar ervaring in de olie, gas en energie industrie recht van spreken.
Het zijn de omstandigheden die mij hiertoe nopen …
Deze regering is met niets anders dan om dit land dat door hard werken is opgebouwd volledig naar de kloten te helpen met krankzinnig beleid.

Er is geen CO2 probleem want er zit geen tot nauwelijks CO2 in lucht. Elk molecuul CO2 dat de lucht in wordt geblazen door verbranding va fossiele brandstoffen wordt onmiddelijk door planten geabsorbeerd en omgezet naar zuurstof en koolstof. Daarom zit er slechts 0,04 % CO2 in lucht. De planten absorberen onmiddellijk alles. Laat U niet bedonderen door de overheid en de zogenaamde klimaat deskundigen.

Dus het hele klimaat gebeuren is een farce. Maar dat niet alleen: windmolens en zonnepanelen zijn aardig als alternatief maar maken veel te weinig energie voor hun kosten en benodigd oppervlak. Ergo zijn economisch niet rendabel. Maar wat zien we: overal worden molens neergezet. Maar ik garandeer U: dit gaat niet werken want een molen doet niet meer dan 1 MW … en met 22 GW benodigd electrische vermogen heb je 22000 molens alleen al in NL nodig als je alle nerngie met wind wilt produceren. Dit verhaal eindigt zonder enige twijfel in een kostbare ramp.

UItfaseren aardgas slaat nergens op. Van alle brandstoffen is aardgas verreweg de meest schone. En dat gas moet worden gestopt? Welke kranzinnige idioot heeft dat bedacht? En dat zonder dat er alternatieve technieken beschikbaar waren. Of zit er een zionistische satansiche infiltrant op een plaats die dat via chantage weet af te dwingen? Zijn er dan geen alternatieven? Jawel die zijn er …. meerder zelfs.

En tot slot de massa immigratie van ongeschoolde wilden uit Afrika. Deze mensen gaan in geen 100 jaar integreren. Hoe is het mogelijk dat deze mensen zijn toegelaten terwijl de enige partij die dit mag betalen, namelijk de burgers, zich nooit hebben mogen uitspreken hierover ? BUrgers die al ervaring hebben sinds 1960. En Pim Fortuyn die al in 2000 ernstig waarschuwde voor deze situatie en die door de CIA werd vermoord.

Deze NL regering onder marksist Rutte maakt NL van binnen uit kapot.
Deze landverrader en zijn regering moeten zo snel mogelijk worden gestopt wi lNL niet noge veel verder afzakken.

Experts eisen openheid van zaken kabinet over gesloten coronavaccindeals: ‘belastingbetaler verdient tranparantie’

Wat niet in de Miljoenennota stond: Miljardentekort bij Nederlandse Gemeenten die u moet gaan betalen