in ,

Nog meer controle: paspoorten en identiteitskaarten worden aangepast en duurder, want EU natuurlijk

….In de komende jaren verwacht ik een aantal maatregelen in te voeren die merkbare gevolgen hebben voor de tarieven van paspoorten en identiteitskaarten.

De introductie van de e-functionaliteit op de identiteitskaart is gepland op 1 januari 2021. Deze e-functionaliteit wordt toegevoegd om zo met de identiteitskaart in te kunnen loggen bij overheidsinstanties op ‘hoog’ betrouwbaarheidsniveau (eIDAS Hoog). Vanwege deze maatregel verwacht ik dat de tarieven voor de identiteitskaart op dat moment zullen stijgen.

Met ingang van 1 juli 2021 worden vingerafdrukken afgenomen voor het uitgeven van identiteitskaarten en wordt de opmaak van identiteitskaarten aangepast naar Europese richtlijnen. Deze wijziging is ter uitvoering van de EU-verordening biometrie op identiteitskaarten…

Alles bij de bron; RijksOverheid

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = politiestaat = NEVER
8 maanden geleden

Is er nog iemand die twijfelt aan wat de EU aan het doen is? Namelijk een politiestaat vormen die alle bevoegdheden van souvereine staten naar zich toe trekt. Via niet omgekochte niet capabele regeringen die bewerkt zijn …. De EU wordt geregeerd door grote corporaties en banken en de EU wordt langzaam omgetoverd naar een communistische staat ,…. vergelijkbaar met China.

Wordt het niet tijd om massaal in verzet te komen tegen deze EU die de burgers nooit hebben gewild en die voor de burgers alleen maar heel negtief heeft uitgepakt. Referenda over de EU grondwet en over Oekraine heeft de EU botweg naast zich neergelegd.
Een klimaat plan van 1000 miljard van nitwit TImmermans wordt gepresenteerd waar werkelijk geen hout van klopt (ik ben expert en weet waar ik over praat) met geen ander doel om de EU burgers uit te knijpen en samen met het Corona biowapen wordt de EU financieel naar een failliet geholpen zodat de Rothschild centrale banken banken absolute macht kunnen eisen. Het is allemaal zo doorzichtig als maar kan …

Uit de stoelen mensen !!!
8 maanden geleden

Het lijkt mij uitgesloten dat de EU nog lang bestaat … Deze zieke club in Brussel heeft zich volkomen onmogelijk gemaakt met beleid dat voleldig gedicteerd wordt door de banken en grote corporaties.
Om de buregrs onder controle te kunnen hoiuden kunnen zij niet anders doen dan een politiestaat te maken zoals in China en zoals vroeger in Rusland en Oost Duitsland.

Ik geloof niet dat de burgers van de EU daar op zitten te wachten …
Dus uit de stoelen !!!!

Wilma
8 maanden geleden

Dit vraagt om een volksopstand.

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Koopkrachtramp: ‘Grote groepen mensen kunnen straks niet rondkomen’

Hoe zit het nu echt met microplastic, fijnstof en autobanden