in

Koopkrachtramp: ‘Grote groepen mensen kunnen straks niet rondkomen’

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Waar het Centraal Planbureau (CPB) eerder nog bekend maakte dat zij voor dit jaar een koopkrachtplus van 2,3 procent berekenden, waarschuwt Nibud-directeur Arjan Vliegenthart in De Telegraaf voor een “koopkrachtramp”.

Wie werkloos raakt, verliest een fors deel van het inkomen, blijkt uit doorberekeningen van het Nibud. “Grote groepen mensen kunnen straks niet rondkomen.”

De langverwachte financiële meevaller voor Jan Modaal die op Prinsjesdag afgelopen jaar werd aangekondigd, gaat aan velen voorbij. Minister Wopke Hoekstra (Financiën) trok drie miljard euro uit om de kosten voor de middenklasse te verlagen.

Door de coronacrisis zullen veel Nederlandse gezinnen dit jaar echter niets extra’s te besteden hebben. Dat voorspelt het Nibud.

De eerste inschatting van het CPB laat over het algemeen een dramatisch beeld zien van de impact van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen op onze ….

Lees verder bij de bron: wnl.tv

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 2020 06 17t103625.611

Verkrachtingen en afpersing van beschermingsgeld: Welkom in Antifa-land

biometrische controle

Nog meer controle: paspoorten en identiteitskaarten worden aangepast en duurder, want EU natuurlijk