in ,

Overal hetzelfde, nu weer KNO-praktijk gesloten: personeel is afwezig na vaccinatie

Doordat het personeel van een oor-, neus- en keelpraktijk was ingeënt, bleven de deuren van de dokterspraktijk in Viersen-Süchteln in Noordrijn-Westfalen dinsdagmiddag op slot. Twee derde van de medewerkers klaagde over bijwerkingen van de coronavaccinatie.

Patiënten stonden hulpeloos voor de deur, op wiens raam het briefje moest worden gelezen: “Let op: de praktijk is vanmiddag gesloten. We zijn gisteravond allemaal ingeënt tegen Corona. 2/3 van het team heeft last van bijwerkingen, waardoor er geen consult kan plaatsvinden. “

Sterke bijwerkingen al in de goedkeuringsstudie

Sinds 12 februari wordt het AstraZeneca-vaccin ingeënt in het vaccinatiecentrum van Viersen, bij voorkeur bij verplegend personeel en medisch personeel. Uit de goedkeuringsstudies voor het AstraZeneca- vaccin bleek al dat een derde van de gevaccineerden zich “bevriezend” voelde na de prik en klaagde over pijn op de injectieplaats, evenals vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn en spierpijn. Velen hadden na de vaccinatie een “algemeen gevoel van ziekte”.

Het AstraZeneca-vaccin is een zogenaamd vectorvaccin. Het vaccin bestaat uit de enveloppen van onschadelijke virussen die de DNA-blauwdrukken bevatten voor een eiwit op het oppervlak van het coronavirus SARS-CoV-2.

Deze worden opgenomen door cellen in het lichaam, die dit eiwit vervolgens korte tijd aanmaken. Dit stimuleert het immuunsysteem om afweerstoffen (antilichamen en T-cellen) aan te maken tegen het corona-eiwit. 

Mocht de gevaccineerde persoon later in aanraking komen met dit coronavirus, dan zou het sneller door het immuunsysteem moeten kunnen worden herkend en er tegen gericht.

Ook in Zweden mislukkingen na vaccinatie

Net als het oefenpersoneel in Viersen-Süchteln leed het verplegende personeel in een Zweeds ziekenhuis vorige week, waar een kwart na de coronavaccinatie zich ziek meldde, waardoor de vaccinaties tijdelijk werden opgeschort. Door de vaccinatie op te schorten, moet ervoor worden gezorgd dat het personeel niet tegelijkertijd faalt en dat er geen noodgeval is.

In Linz was intussen een aantal ambulancepersoneel afwezig na de vaccinatie , waardoor vervangende arbeiders uit de omgeving moesten worden gebeld.

Lees verder bij de bron: Wochenblick via Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
10 dagen geleden

TRIEST MONDIALE MOORDENAARS EN CENSUUR.

Censuur is fijn want dan slaap je beter!

Hartelijke groet, Bill Gates

Uitbraken in verpleeghuizen: door virus of door vaccin?

Het schandaal heeft nu een zeker getal: mRNA-vaccins zijn 40x gevaarlijker dan griepprikken