in , ,

Overleden na vaccinatie – Officier van justitie: ‘Bijwerking was bekend, niemand kan verantwoordelijk worden gehouden’

justitie 1563978186 e1567163579848
OpenClipart-Vectors / Pixabay

In november stierf een 15-jarig meisje in het district Bayreuth, na haar tweede met het Pfizer-vaccin.

De moeder zag de vaccinatie als doodsoorzaak van haar dochter en het parket startte een onderzoek.

Een autopsie onthulde tekenen van hartziekte; de vaccinatie als oorzaak ligt nog op de plank. Volgens het parket kan echter niemand verantwoordelijk worden gehouden.

Zoals de Bayreuther Tagblatt meldt, onder verwijzing naar een woordvoerster van het parket van Neurenberg-Fürth, kon geen onjuiste toediening van het vaccin worden bewezen. Er was ook geen trombose.

De forensische geneeskunde ontdekte echter een hartziekte: ofwel stierf het meisje aan een longontsteking in verband met een reeds bestaande hartziekte, ofwel aan een door de vaccinatie veroorzaakte myocarditis.

Volgens de moeder had haar dochter vóór de vaccinatie en behandeling in het geen bekende hartziekte.

De woordvoerster en senior aanklager benadrukten dat de verdenking van door vaccinatie veroorzaakte myocarditis niet overtuigend was bewezen, maar verklaarde ook dat zelfs als de vaccinatie de oorzaak zou zijn van de dood van het meisje, er geen procedure zou worden geopend.

De Bayreuther Tagblatt citeert:

Ook als de coronavaccinatie de oorzaak is van de dood van het meisje, wordt er geen procedure geopend. “Het is een bekende – zeer zeldzame – bijwerking.” Aangezien deze bijwerking bekend is, kan ook hier niemand wettelijk aansprakelijk worden gesteld.

Voor de familie van het meisje zou dit een klap in het gezicht moeten zijn. Volgens de hoofdofficier van kan de moeder nog actie ondernemen tegen deze beslissing – dan gaat de zaak naar de volgende instantie.

Ze meldde ook dat de zaak door de verantwoordelijke kliniek was gemeld aan het Paul Ehrlich-instituut. In het laatste veiligheidsrapport van de PEI van 23 december 2021 komt de dood van het meisje in ieder geval niet voor.

Lees verder bij de bron: report24.news

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2438005410 6100c23246 bank fraud

Te zot voor woorden: Betaalrekeningen gemiddeld 42 procent duurder in 5 jaar

1 Bill Gates Vaccines

Premier Rutte belde in april 2020 (er was nog geen vaccin) al met Gates over coronavaccins