in , , ,

Premier Rutte belde in april 2020 (er was nog geen vaccin) al met Gates over coronavaccins

1 Bill Gates Vaccines

De minister van heeft onlangs een groot aantal Wob-documenten openbaar gemaakt over de -aanpak.

Uit één van de stukken, een e-mail, blijkt dat er in april 2020 al telefonisch contact was tussen premier Mark en Melinda Gates over . Op dat moment was er nog geen werkend coronavaccin.

Een medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation schrijft in de e-mail aan het ministerie van Volksgezondheid dat Melinda Gates, de ex-vrouw van miljardair Bill Gates, op 26 april 2020 heeft gebeld met Rutte over de Inclusieve Vaccin Alliantie, die Nederland samen met Frankrijk, en Italië heeft gevormd.

Aangezien onze stichting nauw betrokken is bij de ontwikkeling van coronavaccins, zou ik deze week graag telefonisch contact met u hebben om meer te horen over dit initiatief, schrijft de medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Heeft u, net als ik, bepaalde gedachten daarbij?

“Vandaar dat Hugo de Jonge snel zei dat het vaccin de enige oplossing was. Het vaccin moest de oplossing worden,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Wisten we al, maar de Wob-verzoeken bevestigen het.”

Columnist Marianne Zwagerman schrijft: “Onze premier belt met Bill over prikjes. Gezellig.”

“Contacten tussen premier Rutte en Bill Gates over vaccins. Dat ging over belangen en dus heel veel . Heeft u, net als ik, bepaalde gedachten daarbij?” vraagt journalist Lucas Hartong.

325 miljoen euro

Korte tijd na het telefoontje ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
justitie 1563978186 e1567163579848

Overleden na vaccinatie – Officier van justitie: ‘Bijwerking was bekend, niemand kan verantwoordelijk worden gehouden’

p051292 556558 0

Handig voor Digital IDL Clearview AI wil iedereen op aarde via megadatabase kunnen identificeren