in

Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

black and white lenovo laptop

Uit een nieuwe studie die deze maand is verschenen in The American Journal of Medicine blijkt dat een vroege behandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot een lagere sterfte, schrijft website The Gateway Pundit.

Eerder bleek al uit een studie in 14 Nederlandse ziekenhuizen dat het malariamiddel een gunstig effect heeft bij coronapatiënten. Het risico om op de IC te belanden was ruim de helft (53 procent) lager.

Foute beslissing

Een onafhankelijke toezichtraad van Facebook heeft daarnaast geoordeeld dat Facebook een foute beslissing maakte door een bericht over de effectiviteit van hydroxychloroquine te verwijderen.

Het bericht, dat betrekking had op het gebruik van het middel in Frankrijk, werd verwijderd vanwege het beleid voor ‘desinformatie en het risico op directe gezondheidsschade’.

Je kunt je nu afvragen hoeveel mensen er zijn overleden als gevolg van de onjuiste beweringen van techreuzen en gezondheidsinstanties over hydroxychloroquine, aldus The Gateway Pundit.

In Nederland zijn inmiddels zo’n 14.000 mensen overleden met corona. Huisarts Rob Elens behandelde zijn patiënten er succesvol mee, maar werd teruggefloten door de inspectie. Hij mocht het niet langer voorschrijven.

Censuur is dodelijk

De Amerikaanse arts Simone Gold, al geruime tijd bevlogen pleitbezorger van het middel, reageerde:

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
text

Geen einde aan lockdown in zicht! Kabinet negatief over ‘versoepeling coronaregels’

vaccin holocaust 02 social media

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties