in

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

In wat bijna een dagelijks bericht aan het worden is over massale verpleegtehuis sterfgevallen na met de experimentele mRNA Covid-injecties, meldt een bejaardentehuis in het dat meer dan een derde van hun bewoners is overleden na het ontvangen van de twijfelachtige mRNA Covid-injecties.

We zien nu een zeer voorspelbaar patroon dat over de hele wereld wordt gerapporteerd, waar ouderen in een zeer verontrustend tempo sterven na massale vaccinaties met de experimentele mRNA-injecties.

En in al deze gevallen citeren de plaatselijke media lokale functionarissen die zeggen dat de “” niets met de sterfgevallen te maken hebben. Zij verklaren ook dat sterfgevallen na de experimentele mRNA-injecties “te verwachten” zijn.

Hoe kunnen mensen blijven geloven dat dit waar is? Dit gebeurt nu over de hele wereld, op vele plaatsen, en wij worden verondersteld te geloven dat de Covid-uitbraken gelijktijdig met de massale vaccinaties plaatsvonden, maar dat er geen verband is met de injecties?

Dit is wat de Daily Echo schrijft over de sterfgevallen in verpleeghuizen in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk:

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
black and white lenovo laptop

Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

ecb

Gaan we weer: ECB maakt zich ernstige Corona-zorgen om EU-banken