in ,

Patenten al in 2002 ingediend met betrekking tot SARS-CoV-2 Coronavirus

woman in black jacket holding white and green paper

Dr. David Martin was een van de sprekers in de Plandemic-films, wiens werkgeschiedenis al 20 jaar bestaat uit het onderzoeken van biologische wapens. Je zult hem het bewijs zien uitleggen dat er patenten bestaan, die je kunt opzoeken op: https://www.uspto.gov/ , waarin hij bevestigt wat de media, artsen, wetenschappers en overheidsinstanties over de hele wereld hebben gezegd over SARS-COV-2 en de spike-eiwitprik. 

Dr. Martin’s geweldige getuigenis onthult dat wij – de mensen van de wereld – op grote schaal zijn en WORDEN voorgelogen.

Controleer deze patenten die te vinden zijn op de officiële site van het American Patent Office. https://www.uspto.gov/

Ga naar dit gedeelte van hun website en toets de volgende patentnummers in: https://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/srchnum.htm

Patentnummer: 7279327
United States Patent: 7279327 (uspto.gov)

Dit is een SARS-Cov-2-patent ingediend in april 2002 door onderzoekers van de Universiteit van North Carolina aan de Chapel Hill University en ook Ralph Baric voor een “een infectieus, replicatie-defect coronavirusdeeltje, dat specifiek gericht is op longepitheelcellen waarbij genoemde cel een coronavirus-permissieve cel is …” Dit virus is genetisch gemodificeerd om mensen effectiever te infecteren!

Het onderzoek en de ontwikkeling van dit onderzoek werd gefinancierd door Dr. Anthony Fauci van de NIH! Er waren beweringen dat dit onderzoek was gestart om hiv-vaccins te ontwikkelen met coronavirussen als vectoren. Het onderzoek maakte echter gebruik van genetisch modificerende platforms om het coronavirus te versterken om menselijke cellen te infecteren met behulp van de ACE2-receptoren!

Patentnummer: 7220852
US 7220852 B1 – Coronavirus isolated from humans | The Lens
Coronavirus isolated from humans – Patent US-7776521-B1 – PubChem (nih.gov)

Patent ingediend in april 2003 door de Amerikaanse CDC voor de SARS -CoV en SARS-CoV-2 genoom. (Merk op dat Amerikaanse wetten niet toestaan ​​dat een natuurlijk voorkomend virus wordt gepatenteerd!)

Patentnummer: 46592703P en 776521 betreffende de SARS-CoV-2 werden geclassificeerd door de CIA en gemaskeerd in de afgelopen 24 uur! (Deze patenten hebben betrekking op PC RCT-testplatforms voor SARS-CoV-2!)

Patentnummer: 7151163
United States Patent: 7151163 (uspto.gov)

Dit octrooi werd ingediend door Sequoia Pharmaceuticals, Inc op 28 ste april 2003 voor de antivirale middelen voor de behandeling van SARS-CoV en SARS-CoV-2 het bedrijf werd later geabsorbeerd door Pfizer en Johnson en Johnson.

Patentnummer: 9193780
United States Patent: 9193780 (uspto.gov)

Nog eens meer dan …

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bauer Die Farmer Protest Chess  - pixundfertig / Pixabay

Dat hele stikstof gezeur is voorwendsel om recht op privé-eigendom in Nederland aan te tasten

boy in blue denim vest and helmet riding red bicycle

“Overheid offert 520.000 levensjaren!” blijkt uit WOB verzoek EZK van oud CBS directeur