in , ,

Peop aan de burgers

Tja, ik kan nou niet echt zeggen dat het als een verrassing kwam, want de recente gebeurtenissen in het dorp Oranje, waarbij de komt van 700 extra op z’n zachtst gezegd voor nogal wat ophef zorgde en staatssecretaris Klaas Dijkhoff maar net met de schrik vrijkwam en de verklaring die hij daarna gaf lag het voor de hand dat onze roverheid nu echt ongegeneerd van bovenaf haar wil gaat doordrukken.

Dat kunnen we nu weer zien in Budel waar per direct tweehonderd mensen extra worden opgevangen zonder dat omwonenden en geïnteresseerden geïnformeerd werden.

We zien in toenemende mate dat overheid steeds nadrukkelijker de middelvinger opsteekt tegen het gewone volk, maar realiseert zich daarbij niet dat het gevoel wederzijds is e burgers in reactie hierop in toenemende mate en ook steeds nadrukkelijker schijt krijgen aan de overheid.

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien waar deze ontwikkeling toe gaat leiden indien deze trend zich doorzet. Ik vind het alleen spijtig dat het dan weer eens over de ruggen van een andere groep(In dit geval vluchtelingen) zal worden uitgeknokt.

Aan de andere kant is deze onverstandige ontwikkeling door overheden wereldwijd(Het gaat echt wel verder dan ons (ver)) gewoon een stompzinnige actie want hiermee bijt ze wel de hand die haar voedt. Overheid bestaat bij gratie van het volk en niet andersom. Dat zij daar zitten betalen wij, en als er maar genoeg mensen wakker worden komt vanzelf het moment dat wij daar collectief mee stoppen.

En dat is een dag waarop ik bijna niet kan wachten… De roep erom die was er in ieder geval in 2011 al:

Bron: urubin

Photo by ednl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU sluit een TTIP-achtig handelsverdrag met Vietnam af buiten parlementen om

Burgeroorlog door vluchtelingen: ‘Een levensgevaarlijk spel’