in

Pfizer injecties zorgen voor een bloedbad op Gibraltar

rna

De MSMedia blijven keihard liegen voor de vaccinproducenten en overheid. In Gibraltar loopt het behoorlijk uit de hand. Er sterft niemand aan het bedenksel “COVID-19”, totdat de injectiespuit op de bevolking wordt losgelaten….

Gibraltar is een Britse kolonie in het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland dat aan Spanje grenst. Het heeft iets meer dan 30.000 inwoners en is vooral bekend om zijn enorme “rots”, de “Rots van Gibraltar”.

Inwoners van Gibraltar hebben contact met de media opgenomen om te vertellen dat er in 10 dagen tijd al 53 mensen zijn gestorven, onmiddellijk na de uitrol van de injecties met Pfizer mRNA COVID, en zij noemen het een “bloedbad”.

Lokale media bevestigen de sterfgevallen, maar wijten deze aan COVID, en niet aan de COVID-injecties.

Voorafgaand aan de ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
yellow hibiscus in clear glass vase

Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

Lange lockdown? De grenzen van Nieuw-Zeeland zijn het hele jaar gesloten, het VK ziet geen zomervakantie en de volgende winter wordt weer lockdown, Singapore dreigt met beperkingen voor 5 jaar