in

Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is

yellow hibiscus in clear glass vase

Farmagigant Merck is gestopt met de ontwikkeling van twee vaccins. Uit grondig onderzoek is namelijk gebleken wat wetenschappers zoals hoogleraar (em.) Pierre Capel al maanden roepen, namelijk dat het menselijke immuunsysteem een veel betere bescherming biedt dan een .

Mercks' vaccins V590 en V591 zouden ‘goed getolereerd' worden door proefpersonen, maar in vergelijking met het menselijke afweersysteem een ‘inferieure' immuunreactie teweeg brengen.

Merck gaat zich nu richten op gewone medicijnen tegen corona, die voorlopig zijn aangeduid met MK-7110 en MK-4482. Deze medicijnen moeten corona patiënten beschermen tegen een overactieve immuunreactie op het virus (cytokine storm).

‘Interim resultaten van een fase-3 studie laten een hogere dan 50% vermindering zien van het risico op sterfte of ademhalingsfalen in patiënten die met matige of ernstige in het worden opgenomen.' Het bedrijf krijgt $ 336 miljoen van de om deze middelen zo snel mogelijk te ontwikkelen en produceren.

Michael Nally, hoofd marketing bij Merck, verklaarde onlangs dat er zo'n 20 miljoen kuren van het MK-4482 medicijn zullen worden geproduceerd, een oraal in te nemen antiviraal middel dat vijf dagen lang twee keer per dag moet worden ingenomen.

Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers

Volgens Duitse wetenschappers is het Oxford/AstraZeneca ‘chimpansee' vaccin, dat vorig jaar door minister De Jonge werd aangekocht nog voordat het überhaupt was ontwikkeld en getest, bij 65-plussers minder dan ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Mark Rutte geconfronteerd met zijn global reset term “Build Back Better”

rna

Pfizer injecties zorgen voor een bloedbad op Gibraltar