in

Pfizer vertrekt uit India nadat het land veiligheidstests voor COVID-vaccin eist

52e9d3454357a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b762773dd964c 640 covid vaccin

De in de gevestigde vaccinmaker heeft zijn aanvraag voor een vergunning voor noodgebruik van zijn product in India ingetrokken nadat de gezondheidsautoriteiten van het land lokale veiligheidstests eisten.

De Indiase regelgevende instantie voor geneesmiddelen had vorige week het verzoek van Pfizer afgewezen om zijn experimentele COVID-19 mRNA- “BioNTech” (BNT162b) goed te keuren zonder een lokaal onderzoek naar de veiligheid van het product op de bevolking van het land.

De Central Drugs Standard Control Organisation van het land heeft een comité van deskundigen samengesteld dat op 3 februari bijeenkwam om het voorstel van Pfizer voor de vergunning voor noodgebruik van zijn experimentele COVID-19-vaccin te bespreken.

“De commissie merkte op dat incidenten van verlamming, anafylaxie en andere ernstige zijn gemeld tijdens postmarketing en de causaliteit van de gebeurtenissen met het vaccin wordt onderzocht”, meldde de commissie.

Verder heeft het bedrijf [Pfizer] geen plan voorgesteld om veiligheids- en immunogeniciteitsgegevens te genereren voor de Indiase bevolking. Na uitvoerige beraadslaging heeft de commissie in dit stadium geen aanbeveling gedaan om toestemming te verlenen voor gebruik in noodgevallen in het land ”, voegde de commissie eraan toe.

Pfizer trok op zijn beurt zijn aanvraag in.

Niet zo raar als je bekend bent met de van Pfizer

In november 2020 publiceerde ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Rechter fluit kabinet Rutte terug: ‘MH17 doofpot/files moeten open’!

wind turbine money

Nog veel onduidelijk over gezondheidsklachten door bromtonen bij windmolens