Red het klimaat, eet een mens!

kannibaal 1568307855
Alexas_Fotos / Pixabay

De wereld wringt zich in allerlei bochten om deze te redden en dus hoog tijd dat één van de laatste taboes wordt doorbroken.

En zo wordt er door een deskundige op de Zweedse televisie uitgelegd dat het hoog tijd wordt dat we onze soortgenoten gaan opeten.

De wereld lijkt in een soort collectieve krankzinnige wedstrijd verzeild te zijn geraakt, waarbij de één na het andere idee wordt gelanceerd om de planeet te redden.

Los van het feit dat de planeet heel goed voor zichzelf kan zorgen en daarbij de mens kan missen als kiespijn zijn de gevolgen van alle klimaatmaatregelen desastreus voor de bevolking.

We hebben al gezien hoe er een bende psychopaten actief is die zich eerst hard hebben gemaakt voor het klimaat en vervolgens ongegeneerd de zakken vullen. Goede voorbeelden hiervan zijn Al Gore en Diederik Samson.

Dan krijgen we het volgende opmerkelijke bericht afkomstig uit de koker van de partij die zich normaal gesproken specialiseert in organen en levenseinde, .

Het gratis retourneren van postpakketjes is vanwege het klimaat niet meer van deze tijd. Dat vindt D66 althans. De regeringspartij wil graag dat consumenten een CO2-melding krijgen als ze op het punt staan om een pakketje terug te sturen.

De staatssecretaris zegt al in gesprek te zijn met de branche om te kijken hoe bezorging meer CO2-bewust kan.

Een Zweedse gedragswetenschapper heeft in een televisieprogramma in Zweden aangekondigd dat het tijd wordt dat wij mensen gaan eten om zo de planeet te redden.

xxx

Marcus Söderlund sprak over “het voedsel van de toekomst” en dat hij seminars zal gaan organiseren waarbij duidelijk zal worden gemaakt dat er een noodzaak is om menselijk vlees te gaan eten.

Zoals bekend is er op dit moment veel aandacht voor de vleesindustrie die een te grote belasting voor het klimaat vormt volgens de klimaatprofeten en Söderland zegt dat we dit voor een deel kunnen oplossen door het eten van mensenvlees.

In dit stadium zijn dat nog geen levende mensen die naar een slachthuis worden gebracht om daar te worden verwerkt tot salami, maar dode mensen.

Dus, in plaats van dat je na je dood wordt begraven of gecremeerd, ga je dan richting slachthuis voor een verdere carrière als leverworst of biefstuk. D666 zal hier wederom een gelegenheid zien om te scoren, want zij zullen dan met een voorstel komen om hun levenseindebegeleiders te stationeren naast het abattoir, zodat ze op die manier ook nog extra CO2 zullen besparen doordat er geen extra vervoer hoeft plaats te vinden van de overleden medeburger of beter gezegd hamburger.

Het grote probleem dat Söderland op dit moment ziet is het taboe wat er rust op het eten van mensenvlees. Hij zegt dat hij ook begrijpt dat mensen op dit moment nog enigszins conservatief zijn in dit soort zaken, maar dat het toch echt noodzakelijk is als we echt vooruitgang willen boeken op klimaatgebied.

Dat er op dit moment nog te veel een mentaliteit heerst van “wat de boer niet kent dat vreet hij niet”, maar dat daar door middel van onder andere ….

Lees verder bij de bron: niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bacterie 1568304814

Verband gevonden tussen diabetesgeneesmiddelen en ‘vleesetende’ genitale infectie

gezichtsherkenning 1

Politie gebruikte 1300 keer gezichtsherkenning, maar wil de burger dat wel?