in

Schade door het coronavaccin: de crisis waar niemand over praat

Veel experts voorspelden het al, maar werden genegeerd of in diskrediet gebracht door de politiek en de mainstream media.

Nu er op grote schaal gevaccineerd wordt tegen corona neemt het aantal meldingen van vaccinatieschade en -sterfte hand over hand toe.

Een kleine greep uit de berichten: op 19 december meldde de CDC, het Amerikaanse RIVM, dat 3150 mensen die waren ingeënt tegen corona niet in staat waren om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Een 32-jarige arts uit Mexico belandde op de IC na een coronavaccinatie. Op 4 januari berichtte de Daily Mail dat een 41-jarige verpleegster uit Portugal twee dagen na coronavaccinatie was overleden.

Dezelfde krant schreef op 7 januari dat een 56-jarige kerngezonde arts was gestorven na de coronaprik.

Op 11 januari was het opnieuw raak: een 42-jarige Indiër was na vaccinatie overleden. Dezelfde dag kwam er een bericht uit Oostenrijk: ernstige coronagevallen als gevolg van de vaccinatie.

Op 12 januari bleek dat er in een verzorgingstehuis in New York 24 coronadoden waren te betreuren. De bewoners hadden vlak daarvoor hun coronavaccin gekregen.

Enkele maandenIn Israël gingen de coronacijfers na het begin van de vaccinatiecampagne door het dak. 4500 mensen raakten na de vaccinatie besmet. In Duitsland stierven 10 mensen na de coronaprik.

In Frankrijk stierf een man twee uur na de vaccinatie. In België zijn inmiddels 21 overlijdens gemeld na toediening van het coronavaccin. In Nederland zijn dat er 15.

Volgens insiders kunnen we …

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En de massa-immigratie blijft maar doorgaan

“De overheid is onaantastbaar geworden”