in

Schade door het coronavaccin: de crisis waar niemand over praat

52e8dc414a53ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a70267dd69748 640 vaccinatie

Veel experts voorspelden het al, maar werden genegeerd of in diskrediet gebracht door de politiek en de mainstream media.

Nu er op grote schaal gevaccineerd wordt tegen corona neemt het aantal meldingen van vaccinatieschade en -sterfte hand over hand toe.

Een kleine greep uit de berichten: op 19 december meldde de , het Amerikaanse RIVM, dat 3150 mensen die waren ingeënt tegen corona niet in staat waren om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Een 32-jarige arts uit belandde op de IC na een coronavaccinatie. Op 4 januari berichtte de Daily Mail dat een 41-jarige verpleegster uit Portugal twee dagen na coronavaccinatie was overleden.

Dezelfde krant schreef op 7 januari dat een 56-jarige kerngezonde arts was gestorven na de coronaprik.

Op 11 januari was het opnieuw raak: een 42-jarige Indiër was na vaccinatie overleden. Dezelfde dag kwam er een bericht uit Oostenrijk: ernstige coronagevallen als gevolg van de vaccinatie.

Op 12 januari bleek dat er in een verzorgingstehuis in New York 24 coronadoden waren te betreuren. De bewoners hadden vlak daarvoor hun coronavaccin gekregen.

Enkele maandenIn gingen de coronacijfers na het begin van de vaccinatiecampagne door het dak. 4500 mensen raakten na de vaccinatie besmet. In stierven 10 mensen na de coronaprik.

In stierf een man twee uur na de vaccinatie. In België zijn inmiddels 21 overlijdens gemeld na toediening van het coronavaccin. In zijn dat er 15.

Volgens insiders kunnen we …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Immigranten

En de massa-immigratie blijft maar doorgaan

“De overheid is onaantastbaar geworden”