in ,

Staat Connecticut onthult ingrediënten, er zit SM-102 in: ‘Moderna vaccin bevat voor mens en dier dodelijk vergif’

DPH Salk Circ Research 02 600x300 1
via Xandernieuws

Het ministerie van Volksgezondheid van de Amerikaanse staat Connecticut heeft de ingrediënten van het Moderna Covid-19 ‘vaccin’ gepubliceerd. Volgens de bijsluiter zit er ‘SM-102’ in dit vaccin, wat volgens de fabrikant ‘niet voor menselijk of dierlijk gebruik’ geschikt is.

De producent, Cayman Chemical Company, heeft bij de Occupational Safety & Health Administration (OSHA) opgegeven dat dit chemische middel ‘acute vergiftiging’ veroorzaakt, en ‘fataal is bij contact met de huid’. SM-102 ‘veroorzaakt bij langdurige of herhaaldelijke blootstelling schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingssysteem.’

Kortom: mensen die dit vaccin in hun lichaam laten injecteren, kunnen worden vergiftigd. Desondanks wordt in overheids- en mediacampagnes nog steeds beweerd dat deze vaccins ‘veilig’ zijn.

De volledige lijst ingrediënten zoals opgegeven door het Connecticut ministerie van Volksgezondheid kan hier worden gedownload (archief hier)(Natural News mirror Pre-vaccination screening form – V20, en Covid-19 vaccine ingredients list and spike protein agenda). De complete officiële omschrijving van SM-102 kan hier bij de Cayman Chemical Company worden gedownload (archief hier).

Moderna Vaccine SM 102 600 158x300 1

In de overheidsinstructies aan de zorginstellingen staat tevens de waarschuwing dat het risico op anafylactische schok door de vaccinaties zo hoog is, dat alle prikcentra over medicijnen tegen ernstige allergische reacties dienen te beschikken.

Daarnaast wordt een enorm lijst met bekende bijwerkingen gegeven, zoals bewustzijnsverlies, desoriëntatie, verwarring, zwakte, diarree, misselijkheid, braken, tunnelvisie, lichtflitsen zien, gehoorproblemen en gehoorverlies. (2) (En dat alles voor een virus dat voor 99,7% van de bevolking ongevaarlijk is).

SM-102

Hal Turner, die deze informatie als eerste publiceerde, kreeg hierna veel emails van mensen die zeiden dat de waarschuwingen voor SM-102 van toepassing zijn op chloroform, en niet op het Covid vaccin van Moderna. Turner: ‘Op de ingrediënten lijst van het Moderna ‘vaccin’ staat SM-102 als derde meest voorkomende ingrediënt, en dat IS het ingrediënt zoals Cayman Chemical Company het omschrijft.’

sm 102iDENTIFIER 300x178 1

‘Maar het is feitelijk nog erger. Chloroform is de oplossing die wordt gebruikt met SM-102, en chloroform is al tientallen jaren verboden voor gebruik door consumenten. De reden is dat het lang in het menselijk lichaam aanwezig blijft, en om wat het daar doet. De halfwaardetijd van chloroform is 180 dagen. Dat betekent dat het een half jaar duurt voordat de helft van chloroform uit het lichaam is verdwenen.’

‘Vergiftiging met dodelijk fosgeen gas’

‘Net als ieder andere chemische stof wordt chloroform afgebroken. Als het in contact komt met zuurstof, vervalt het in fosgeen gas,’ wat volgens het Van Dale Groot Woordenboek een ‘zeer giftig gas (een verbinding van koolmonoxide en chloor) dat bij +8 graden vloeibaar wordt’ is. Het is al dodelijk bij slechts 7 ppm (7 deeltjes per miljoen).

‘Dus al die mensen die deze prik ontvangen zouden chloroform kunnen krijgen, dat tijdens het circuleren in hun lichaam kan vervallen tot fosgeen gas. Sommige mensen, wellicht velen, zouden mogelijk een fatale drempel van fosgeen gas in hun lichaam kunnen bereiken, en daardoor kunnen sterven, vermoedelijk binnen 180 dagen na hun tweede prik.’

Vergiftiging met fosgeen kan zich bovendien uiten in het ontstaan van een longembolie. De longen van de patiënt …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Overheid en jouw data: UWV en SVB meldden vorig jaar honderden datalekken bij AP

25331780595 301d3aaaf3 koud

Mei 2021 wordt ook gedenkwaardig koud, klimaathoax begint in duigen te vallen