in ,

Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes

global reset 05a

Dr. Shanna Swan, een professor in milieugeneeskunde en volksgezondheid aan het Mount Sinai Health System, heeft in een nieuw boek gewaarschuwd dat Ftalaten, een chemische stof die vaak wordt gebruikt bij de fabricage van kunststoffen, penissen kan doen krimpen en mannelijke vruchtbaarheid kan verminderen.

Uit een studie van het National Center for Biotechnology, dat ressorteert onder de National Library of Medicine en de National Istitutes of Health, blijkt dat de microplastics die worden gebruikt bij de fabricage van Covid-mondkapjes een aantal giftige chemicaliën bevatten, waaronder de penis verkleinende ftalaten.

Dr. Swans boek “Count Down: How Our Modern World Is Threatening Sperm Counts, Altering Male and Female Reproductive Development, and Imperiling the Future of the Human Race” waarschuwt dat de mensheid wordt geconfronteerd met een “existentiële crisis” in de vruchtbaarheidscijfers als direct gevolg van de chemische ftalaten, en de meeste mannen kunnen tegen 2045 onvruchtbaar zijn.

Zoals Sky News bericht, ontdekte Dr. Swan dat “mannelijke menselijke baby’s die in de baarmoeder waren blootgesteld aan ftalaten een kortere anogenitale afstand hadden – iets dat correleerde met het volume van de penis”.

Dr. Swan’s onderzoek ontdekte ook dat ratten die blootgesteld waren aan ftalaten werden geboren met gekrompen genitaliën.

Ook andere bronnen hebben het verband …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
revolution 1544828550

De machtselite splijt de samenleving – dit vraagt ont-individualisering

pfizer e1612111407267

Michael Yeadon ex vice-president Pfizer doet een boekje open (NL-subs)