in , ,

Telefoon stralingstesten zijn gedaan op een plastic hoofd, hoezo veilig?

Photo by justine warrington

Als u het nog niet wist, meldde de Chicago Tribune vorige week dat sommige - en Samsung-smartphones de federale radio frequente (RF) veiligheidslimieten overtreden. Er is nu een class action- vanwege hun bevindingen. Dit is geweldig; het verandert echter niets aan het feit dat RF-veiligheidslimieten en -tests meer dan 20 jaar geleden zijn vastgesteld, dus ze zijn niet van toepassing op

  • Hoe de apparaten van vandaag worden gemaakt en werken
  • Hoe de meeste mensen – inclusief kinderen – apparaten gebruiken die mobiele telefoons en WiFi-straling uitzenden en
  • Hoe we eraan worden blootgesteld

In de loop der jaren hebben veel artsen en wetenschappers, waaronder Dr. Davis, de Federal Communications Commission gevraagd dit allemaal in overweging te nemen en de richtlijnen, limieten en tests voor RF-straling bij te werken. Ze hebben dit geweigerd en deden dat onlangs opnieuw met betrekking tot 5G- waarvan zelfs de telecomsector niet zal zeggen dat het veilig is.

Dank aan Dr. Davis voor het schrijven van een op-ed waarin wordt uitgelegd waarom dit zo snel mogelijk moet worden gewijzigd.

De FCC moet zijn GSM-tests voor radiofrequente straling door Devra Davis bijwerken

De Chicago Tribune publiceerde onlangs testresultaten die aangeven dat sommige mobiele telefoons straling kunnen uitzenden die blootstelling tot vijf keer hoger veroorzaakt dan de huidige limieten toestaan. Deze schokkende gegevens komen na de onthullingen van de Franse regering dat telefoons straling uitstralen tussen vier en 11 keer hun toegestane limieten.

Al meer dan tien jaar vertrouwt de Federal Communications Commission bewust op onrealistische testmethoden om radiofrequente straling te evalueren van een enkele telefoon die is geselecteerd voor testen door grote fabrikanten. Herhaalde inzendingen en presentaties aan de FCC hebben talrijke tekortkomingen in het huidige protocol gedocumenteerd, zoals opgemerkt in 2012 door het Government Accountability Office in een door het Congres gemandateerd rapport.

Het systeem voor het testen van mobiele telefoons is een bedrieglijk, onwaarschijnlijk, niet representatief en een vergezocht scenario. Zoals de Tribune documenteert, worden telefoons tot op een centimeter afstand geplaatst van een spooklichaam van een zware man. Dit schema houdt geen rekening met de dunnere schedels, de ontwikkeling van het immuunsysteem en de meer kwetsbare ogen van miljoenen baby’s, peuters en jonge kinderen voor wie contact met telefoons gemeengoed is geworden.

FCC-voorschriften voor het testen van telefoons werden voor het eerst vastgesteld in 1996, toen een gallon benzine $ 1,25 kostte en de gemiddelde maar liefst $ 2.000 kostte, wat vandaag ongeveer $ 3.200 is na aanpassing voor inflatie. Deze dure telefoons werden voornamelijk gebruikt voor zakelijke, medische en militaire doeleinden, met een typische gespreksduur van zes minuten.

Zoals het wetenschappelijke onderzoek dat bij het bureau is ingediend, aantoont, waren de FCC-normen uit de 20e eeuw niet ingesteld om ons te beschermen tegen bekende biologische effecten van verhoogde en toenemende 21e-eeuwse radio frequente …

Lees verder bij de bron: Create a Better World


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor eens en voor altijd bewezen: fluoride verlaagt het IQ. Hebben de ‘complotdenkers’ al die tijd gelijk gehad?

Je wist dat het ging komen: Deurbelcamera Ring werkt samen met politiekorpsen