in , ,

Rechtszaak over kanker van mobiele telefoons ingediend in 2001 is eindelijk ingepland

emf radiation

Een voormalige Amerikaanse regeringsfunctionaris concludeerde onlangs dat de kans groot is dat straling van mobiele telefoons hersentumoren veroorzaakt . Hij is natuurlijk niet de eerste die tot die conclusie komt over mobiele telefoons en andere bronnen van draadloze “Wi-Fi” -straling die hersentumoren en andere vormen van kanker veroorzaken (zie 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ).

Een andere wetenschapper schreef onlangs een opiniestuk over hoe stralingsveiligheidstests voor mobiele telefoons ontoereikend zijn omdat ze worden uitgevoerd op plastic mannequinhoofden. Dat is logisch: mensen hebben geen plastic koppen.

Er zijn talloze rechtszaken aangespannen door mensen die denken dat ze gewond zijn geraakt door blootstelling aan straling van mobiele telefoons.

Met dank aan Cell Phone Task Force voor deze update over een rechtszaak die 20 jaar in de maak is:

KANKERRECHTSPROCEDURE DIE IN 2001 IS INGEDIEND, ZAL EINDELIJK AAN DE PROEF gaan In 2001 en 2002 klaagden Michael Patrick Murray en vijf andere mensen, die allemaal hersentumoren hadden onder de plek waar ze hun mobiele telefoons hadden vastgehouden, de telecommunicatie-industrie voor schadevergoeding. In 2010 en 2011 sloten nog zeven slachtoffers van hersenkanker zich bij de zaak als extra eisers.

De beklaagden vertegenwoordigen het grootste deel van de Amerikaanse telecommunicatie-industrie: Verizon, Sprint, AT&T, T-Mobile, Bell South, Bell Atlantic, Motorola, Qualcomm, Samsung, SONY, Sanyo, Nokia, de CTIA, de FCC en tientallen andere telecombedrijven .

Door uitgebreide manoeuvreer- en vertragingstactieken van de beklaagden, is deze belangrijke zaak twintig jaar lang als een pingpongbal heen en weer gestuiterd van de rechtbank naar de rechtbank. Het ging van DC Superior Court, naar US District Court voor het District of Columbia, naar US District Court voor het District of Maryland, terug naar DC Superior Court, tot aan het DC Court of Appeals, terug naar DC Superior Court, terug naar het DC Court of Appeals, en terug naar DC Superior Court.

Deze zomer, ondanks het feit dat veel van de eisers niet meer in leven zijn, zal Murray v. Motorola eindelijk voor de rechter verschijnen. Getuige-deskundige is gepland om te getuigen voor rechter Alfred S. Irving van 12-23 juli 2021. Als de rechter oordeelt dat de getuigen gekwalificeerd zijn, zullen ze later getuigen voor een jury.

De getuigen voor de eisers zijn onder meer:

Dr. Igor Belyaev, Hoofd Onderzoekswetenschapper bij het Kankeronderzoeksinstituut, Slowaakse Wetenschapsacademie

Dr. Michael Kundi, professor aan de Medische Universiteit van Wenen en voormalig hoofd van het Instituut voor Milieugezondheid

Dr. Abraham Liboff, emeritus hoogleraar natuurkunde aan de Oakland University in Rochester, Michigan

Dr. Wilhelm Mosgoeller, universitair hoofddocent aan het Instituut voor Kankeronderzoek van de Medische Universiteit van Wenen

Dr. Dimitris Panagopoulos, oprichter van het Radiation Biophysics Laboratory aan de Universiteit van Athene

Dr. Laura Plunkett, toxicoloog en hoofdconsulent bij Integrative Biostrategies in Houston, Texas

Dr.Christopher Portier, senior adviseur van het milieuprogramma van de Wereldgezondheidsorganisatie en voormalig directeur van het National Center for Environmental Health bij de Centers for Disease Control

Het rapport van Dr. Portier werd op 1 maart 2021 bij de rechtbank ingediend.

DE GENEZING BEGINNEN De Murray-zaak, die op een laag pitje staat te sudderen, stelt ons voor een vraag die alle rechters, en de rechtbanken, en de telecommunicatiebedrijven en het publiek, gedurende twee decennia hebben weten te vermijden. Maar het getuigenis dat we in juli zullen horen van ‘s werelds meest vooraanstaande experts zal er rechtstreeks op focussen: wat doen de gsm’s in onze handen met ons lichaam en met de wereld om ons heen?

Heeft onze aandacht op zendmasten de aandacht afgeleid van waar hij moet zijn?

Er zijn ongeveer 14 miljard mobiele apparaten in de wereld, die elk tot 2 watt microgolfstraling uitzenden, voor een gecombineerd vermogen van ongeveer 28 miljard watt.

Buiten China zijn er ongeveer 3 miljoen 4G-zendmasten in de wereld, die elk tot een paar honderd watt microgolfstraling uitzenden, voor een gecombineerd zendvermogen van misschien wel 1 miljard watt. Binnen China zijn er 6 miljoen meer 4G-torens, voor nog eens 1 tot 2 miljard watt.

Waar komt de meeste straling vandaan, mobiele telefoons of zendmasten? Welke zijn meer verantwoordelijk voor het doden van vogels en bijen, mobiele telefoons of zendmasten? Als je de stralingsniveaus meet waar je woont, wat meet je dan meestal, de vele telefoons om je heen of de minder torens? Het hangt ervan af waar je woont.

Het grootste verschil tussen telefoons en torens is dat telefoons gelijk in alle richtingen uitstralen, terwijl torens de meeste straling langs de grond richten. Dit kan het effectieve vermogen van een zendmast op de grond vermenigvuldigen met een factor 30 of meer. Maar zelfs dat is niet genoeg om het gemiddelde stralingsniveau op het grootste deel van de aarde van alle zendmasten boven het gemiddelde stralingsniveau van alle mobiele telefoons te verhogen. En hoog in de lucht, boven de hoofdstralen van zendmasten, kunnen vogels en insecten meer straling van telefoons opvangen dan van torens.

Mobiele telefoons, zoals we in juli zullen horen, beschadigen het DNA, veranderen de structuur van eiwitten, beïnvloeden de celgroei, beschadigen het sperma, veroorzaken spontane abortussen, verstoren het geheugen en het leren, beschadigen de bloed-hersenbarrière, veranderen hersengolven, verstoren de slaap, het immuunsysteem beïnvloeden, het metabolisme veranderen, de ontwikkeling verstoren, weefsels en organen beschadigen en kanker veroorzaken. Wat doen alle mobiele telefoons dan met onze wereld?

Maar de antennes op torens zijn zoveel groter dan telefoons, zou je kunnen zeggen. Grootte heeft er niets mee te maken. Door de extra afmetingen kan de toren zijn straal meestal langs de grond richten in plaats van in de lucht.

Maar torens staan ​​altijd aan, zou je kunnen zeggen, en telefoons niet. Onwaar. Als alle telefoons ooit zouden zijn uitgeschakeld, zou een toren alleen genoeg stroom uitzenden om de telefoons te laten weten dat hij er is. En zelfs als u denkt dat uw telefoon volledig is uitgeschakeld, zijn de resonantiecircuits erin nog steeds verbonden met de batterij en hebben ze nog steeds invloed op de ruimte eromheen.

Maar je telefoon zendt maar één frequentie uit, zou je kunnen zeggen, terwijl de toren honderden uitzendt. Ja, maar de toren zendt alleen honderden frequenties uit als er honderden telefoons mee communiceren. De gecombineerde straling en het gecombineerde aantal frequenties zijn nog steeds ongeveer hetzelfde van alle telefoons als van alle torens.

Wat maakt mensen zieker en doet meer schade aan de aarde? De telefoons? Of de torens?

We hebben allemaal de ervaring gehad dat hoe hoger we zijn, hoe meer straling we voelen. Dit komt gedeeltelijk doordat er zendmasten op de toppen van heuvels en bergen staan. Maar het is ook te wijten aan zendmasten en radarstations, die hun energie niet op de grond richten. Weerradars. Radars voor luchtverkeersleiding. Radars voor de burgerbescherming. Ze vermenigvuldigen zich allemaal en nemen toe in kracht en verfijning, en ze helpen allemaal om de aarde te vernietigen. Zendmasten dragen ook bij, maar het is een vergissing om de zendmasten de schuld te geven terwijl u een mobiele telefoon in uw hand houdt, of er een in uw huis bewaart.

Nog maar 25 jaar geleden deed de gemiddelde mens geen kwaad aan andere soorten of andere mensen tijdens het wandelen. Tegenwoordig is ieder mens een stralingsbron, waar hij of zij ook gaat.

Ik heb deze discussie beperkt tot 4G, omdat 5G het beeld verandert. Maar het verandert het beeld niet zo veel als u misschien denkt. Met 5G zullen zowel torens als telefoons smalle stralen op elkaar richten. Dit zal het effectieve vermogen van zowel torens als telefoons meer dan vertienvoudigen, als je toevallig in de straal staat. Maar wat dit ook betekent, is dat een persoon die een mobiele telefoon gebruikt, zelfs nog gevaarlijker is dan voorheen voor een persoon of dier in hun directe omgeving, en voor elke vogel of insect dat tussen de telefoon en de toren vliegt. En aangezien er miljarden telefoons op aarde zijn, wee elk wezen dat nog überhaupt door de lucht wil vliegen. Niet omdat de torens altijd straling zullen uitzenden, maar omdat er zoveel mobiele telefoons zijn om hun stralen op te richten.

Wijlen Pelda Levey, een mede-oprichter van de Cellular Phone Task Force, vertelde deze grap over mobiele telefoons: “Ik heb zowel goed nieuws als slecht nieuws over mobiele telefoons. Het slechte nieuws is dat een mobiele telefoon je een hersentumor kan geven. Het goede nieuws is dat als je er een voelt aankomen, je altijd het alarmnummer kunt bellen. ”

Het bellen van 911 zal de aarde niet redden. Je mobiele telefoon weggooien misschien wel.

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Vaccination Covid   - torstensimon / Pixabay

Statistieken: Covid-sterfgevallen nemen toe in landen waar de meeste vaccinaties zijn uitgevoerd

1 Politie 5

LIVE: GroenLinks-burgemeester Halsema en Politie slaan het demonstratrierecht keihard uit de ontevreden burger