in

Tesla baas Elon Musk: ‘Beter om bitcoins te hebben dan dollars en euro’s’

gold and black round coin

Het is beter om bitcoins te hebben dan conventionele valuta zoals dollars en euro’s. Dat heeft Tesla-topman Elon Musk gezegd.

Conventioneel geld wordt volgens hem altijd minder waard door : ,,Dus het zou stom zijn om niet verder te kijken.”

Musk verdedigde tijdens een interview op Bloomberg de beslissing van Tesla om 1,5 miljard dollar te investeren in bitcoins.

,,Dit is al avontuurlijk genoeg”, antwoordde Musk op de vraag waarom zijn bedrijf geen geld steekt in de cryptomunt Dogecoin, waar hij vaak over twittert.

De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s liet begin februari weten ‘in de nabije toekomst’ te beginnen met het accepteren van bitcoins als betalingsmiddel voor auto’s en andere producten.

De Bitcoin brak dinsdag voor het eerst door de grens van 50.000 dollar. De opmars van de cryptomunt en andere digitale valuta wordt mede veroorzaakt door grote professionele partijen die de digitale valuta steeds meer accepteren.

De aankondiging dat ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mario8282
16 dagen geleden

De vorming van het geldkartel Federal Reserve System is voorafgegaan aan een lange reeks kunstmatige “crises”:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_recessions_in_the_United_States
In 1913 Amerika was gaar gebraden voor een “oplossing om een einde aan alle crises te maken”. Dat was de Federal Reserve, een private geldmonopolie dat eerst Amerika en dan de wereld in een schulden gevangenis heeft opgesloten.
Het huidige geldsysteem geeft de grote bankiers alle instrumenten in hand om de economie te laten groeien of krimpen. Onze economische vrijheid is beperkt omdat de eigenaren van het geldsysteem bepalen hoeveel geld en schulden de economie heeft. Maar er is nog vrijheid binnen dit systeem om te bepalen hoe een ondernemer zijn activiteit inricht, of voor een consument in de keus van zijn aankoop.
Zelfs deze minimale economische vrijheid is te veel voor de grote bankiers. Ze willen een nieuw systeem hebben om elke koop/aankoop door een fijne kam te trekken en te bepalen per individu wat gekocht mag worden, voor welke prijs, van wie, hoe veel, enzovoorts. En net zoals in 1913 zal dit nieuw systeem “nodig” zijn om nieuwe “crises” te voorkomen. Nieuwe motivaties zullen zijn dat “het beter is voor het milieu”, “het is om onze pensioen veilig te stellen”, en nog meer van zulke onzin. De “oplossing” zal gebaseerd zijn op 3 pilaren:
– de blockchain technologie;
– kunstmatige intelligentie logica, big data;
– de inwendige chip – 666.
Om dit te kunnen realiseren moet eerst een “crisis” gemaakt worden zo diep, zo lang en zo ondragelijk dat de “oplossing” met de 3 ingrediënten acceptabel zou zijn (net als in 1913 met de introductie van de Federal Reserve). Daarom wordt het huidige systeem bewust gesloopt met negatieve rente.
Wie zich zorgen maakt over zijn pensioen of spaarpot zou eerst het ontstaan van het huidige geldsysteem moeten aanschouwen om de verschijning van de logisch onverklaarbare negatieve rente te begrijpen en het doel daarvan te identificeren.

Discriminatie? Rechter: stemmen per post alleen mogelijk voor 70-plussers

woman in white tank top and blue denim jeans standing in front of mirror

Gooi maar weer open! Duits onderzoek: Kans op besmetting bij kapper klein