in ,

U bent een geldkoe in een scam geworden: Vaccinmaker Pfizer gaat VS om goedkeuring voor derde coronaprik vragen

pixabay dna schade vaccin
via Xandernieuws.net

Vaccinmaker Pfizer zal de Amerikaanse autoriteiten deze maand om goedkeuring voor een derde coronaprik gaan vragen, meldt het bedrijf donderdag.

Deze zogenoemde booster zou zes maanden na de tweede prik moeten worden gezet en de effectiviteit van het vaccin verbeteren.

Farmaceuten Pfizer/BioNTech en Moderna maakten donderdag bekend dat hun vaccins mogelijk veel effectiever zijn met een derde prik. De antistoffen tegen het coronavirus zouden na die derde vaccinatie vijf tot tien keer zo effectief zijn als na twee prikken.

Uit analyse van de besmettingen in Israël, waar het overgrote deel van de bevolking is ingeënt met Pfizer, bleek dat de effectiviteit van de vaccins daalde na een half jaar. De recentste besmettingen vonden met name plaats onder mensen die in januari en februari waren gevaccineerd.

Volgens Dolsten hebben verschillende Europese landen het bedrijf al benaderd voor boosters. Sommige landen zouden al van plan zijn om die te introduceren voordat de Verenigde Staten zich hierover buigen.

Eind juni zeiden Amerikaanse onderzoekers nog dat de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna het immuunsysteem dusdanig lang aan het werk zetten dat ze mogelijk jarenlang bescherming bieden tegen het virus ….

Lees verder bij de bron: NU.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europees Parlement komt emt uitzondering op de e-Privacy, waardoor uw berichten terug doorzocht mogen worden

jaap van dissel

Probeert Van Dissel ons iets te zeggen wat hij niet mag zeggen? Sinds mei vorig jaar geen sprake meer van ‘corona-epidemie’