in , ,

Vaccin-junkies worden op hun wenken bediend: Nederland koopt alvast boostershot 2021 en de vaccins voor 2022 & 2023

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid liet maandag weten extra Moderna-vaccins in te kopen.

“Daarmee staan we klaar voor de – nader te bepalen – vaccinatiecampagne van 2022 en 2023. We kiezen voor zekerheid: goede vaccins die aan te passen zijn aan mutaties, voor diverse technologieën en betrouwbare leveranciers,” schreef hij op social media.

Het bericht zorgt voor gefronste wenkbrauwen. Zo reageert Forum voor Democratie: “Eerst maakte Hugo ons wijs dat vaccineren ‘de weg naar de vrijheid’ was. Toch vreemd dat we nu al worden klaargestoomd voor de ‘vaccinatiecampagne van 2022 en 2023’. Bijna alsof het kartel niet van plan is terug naar normaal te gaan…”

Hij is knotsknettergek

“Het ministerie van Volksgezondheid drukt alles erdoor, ook al heeft het met gezondheid of zorg niets van doen,” schrijft huisarts Els van Veen.

“Er tekent zich een humanitaire ramp af. Alleen komend najaar al. Wat te doen met jonge mensen die vaccinatieschade oplopen? Jonge mannen met myocarditis? Jonge vrouwen zoals Lisette Verhoeven? Maar dat maakt het ministerie van Volksgezondheid niet uit? De prikken moeten erin? Hugo?”

Neuroloog Jan Bonte haalt op Twitter hard uit naar de coronaminister: “Hugo de Jonge is knotsknettergek. En vreselijk dom. Een stupid sitting duck voor Big Pharma. Die lachen zich nog dood. Zo’n sukkel hebben ze nog nooit gehad. Nauwelijks een lobbyist voor nodig.”

Genoeg schapen die deel willen nemen

Hij vraagt zich af of een derde prik (tweede booster) wel …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jouw energierekening wordt hoger

Klimaathoax: Energierekening per 1 juli fors omhoog (25%) door klimaatmaatregelen

shariahned

Het kabinet loog alwéér: ‘Expliciet aangestuurd op terughalen ISIS-vrouwen en ze staan in de rij’