in ,

V&D-baas koopt gewoon een gigantisch huis, werknemers mogen creperen

VD logo

Terwijl hij zijn zetbazen in instructies blijft geven voor het potje blufpoker dat hij speelt met verhuurders en personeel, bereidt V&D-eigenaar Marc Leder zich handenwrijvend voor op het voorjaar. Eind vorig jaar kocht hij voor twintig miljoen dollar een gigantisch huis met elf badkamers, vier open haarden en een zwembad. Buren vrezen voor een herhaling van de luidruchtige seksfeestjes waar Leder berucht om is.

Een geluidsgeïsoleerd interieur met acht slaapkamers, vier open haarden, negen grote en drie kleine badkamers, een bibliotheek en een kantoor waar hij nieuwe zetten in zijn pokerspelletjes kan uitbroeden. In Nederland stijgt de irritatie over de manier waarop de V&D-directie het traditionele polderoverleg  schoffeert met dreigbrieven, rechtszaken en, zoals tijdens het kort geding van gisteren, een op het laatste moment op tafel verschijnend voorstel het personeel aandelen te geven in ruil voor een loonoffer. In Amerika heeft het brein achter deze slikken-of-stikken-strategie ook nog andere dingen aan zijn hoofd. Afgezien van het bestieren van zijn andere bedrijven, peinst Marc Leder, medeoprichter van de in miljarden grossierende investeringsmaatschappij Sun Capital die V&D in 2010 verwierf, ook over de inrichting van de nieuwe stek die hij home mag noemen.

Eind vorig jaar sijpelden in regionale media van de Amerikaanse oostkust de eerste ongeruste berichten door over de inspectiebezoekjes die Leder aflegde in Bridgehampton, een uitstulping van Long Island bij New York. De overwegend steenrijke bewoners vreesden dat het gedaan zou zijn met de rust wanneer de notoire ‘party animal' Leder zich in hun midden zou vestigen. De herinnering aan de uitbundige seksfeestjes die hij er eerder in een huurhuis belegde is nog vers…….

Lees verder via FaillissementsDossier.nl.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1981540193 97043e9349 Rutte e14129506634531

VVD zegt nu niets, Verheijen houdt zich schuil na de aangifte van corruptie

6184610940 5bbbfbf396 debt greece

BAM, wanneer wij: Grieken kunnen voor amper 200 euro hun schuld afkopen