in ,

VVD zegt nu niets, Verheijen houdt zich schuil na de aangifte van corruptie

De VVD heeft nog steeds niet gereageerd op de aanklacht tegen Kamerlid Mark Verheijen. Opvallend, vindt politiek verslaggever Jos Heymans.

Het is al uren stil rondom de partij, terwijl ze er vorige week als de kippen bij waren om de beschuldigingen tegen Verheijen weg te poetsen“, zegt Heymans.

ZIE OOK: Aangifte brengt Verheijen dieper in de problemen

VVD-kamerlid Mark Verheijen raakt steeds verder in de problemen. Hij was al in opspraak wegens gesjoemel met declaraties. En vanmiddag is er aangifte tegen hem gedaan wegens omkoping/corruptie.

“Toen werden zelfs fractievoorzitter Zijlstra en premier Rutte ingezet om de beschuldigingen af te doen als opgeklopt en voor een groot deel onjuist.”

Maar nu heeft de partij zich nog niet uitgelaten over de nieuwste aantijgingen. “We horen niets van de VVD. Niet van de fractie en niet van Verheijen zelf, die houdt zich kennelijk schuil.”

Lees verder via RTL Nieuws.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer geld weggegooid aan rapport: Veiligheid geen rol bij gaswinning Groningen (dit wist iedere burger al)

V&D-baas koopt gewoon een gigantisch huis, werknemers mogen creperen