in ,

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden aangemaakt na coronavaccinatie je bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedproppen en blauwe plekken ontstaan.

Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen. De spike-eiwitten zijn eigenlijk een soort gif en brengen schade toe, vatte arts Vladimir Zelenko samen tijdens een interview met One America News.

Hij wijst erop dat het eerder al misging toen men probeerde een tegen -CoV-1 (het Sars-coronavirus) te ontwikkelen. Alle proefdieren die het vaccin kregen en later werden blootgesteld aan het virus, stierven als gevolg van een overreactie van het immuunsysteem.

Dr. Zelenko benadrukte dat de coronavaccins niet goedgekeurd zijn. “Dat is een leugen.”

Hele slechte keuzes

Hij zei verder dat mensen hele slechte keuzes maken als ze uit angst handelen. “Veel van mijn patiënten hebben spijt dat ze het vaccin hebben genomen of hun ouders ertoe hebben aangezet om het te halen.”

De arts zei dat er genoeg aanwijzingen zijn dat preventieve middelen en vroegbehandeling het risico op sterfte aanzienlijk verkleinen.

Zelenko, die als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is onlangs genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede.

Uit zijn bevindingen, die later werden ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Voor 60% volledig gevaccineerd Seychellen moet alle zeilen bijzetten vanwege nieuwe coronagolf met nieuwe lockdown

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’