in ,

Voor 60% volledig gevaccineerd Seychellen moet alle zeilen bijzetten vanwege nieuwe coronagolf met nieuwe lockdown

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay
Gajju_M / Pixabay

Op het Afrikaanse eilandnatie Seychellen is een nieuwe grote coronagolf uitgebroken, en heeft de regering aangekondigd een nieuwe lockdown in te stellen.

Scholen moeten sluiten, en sportactiviteiten mogen twee weken niet plaatsvinden. Ook is een bezoekregeling van kracht, en moeten cafés de deuren vroeger op de avond sluiten.

De nieuwe lockdown is een onaangename verrassing voor het eiland, omdat de Seychellen – met 60% van de bevolking tweemaal gevaccineerd tegen – één van de landen met de hoogste inentingsgraad ter wereld is. T

och kon een nieuwe coronagolf het land overspoelen. Het merendeel van de bevolking kreeg het Chinese Sinopharm-vaccin, en de rest in India vervaardigde AstraZeneca-prikken.

De regering is teleurgesteld: “Ondanks alle buitengewone inspanningen die we verrichten is de Covid-19-situatie in ons land zorgelijk, met vele nieuwe dagelijkse gevallen die vorige week gemeld werden,” aldus gezondheidsminister Peggy Vidot.

De Seychellen …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese Commissie leunt zwaar op Pharma-lobby

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’