in , ,

Verplichte vacciatie Californie blijkt tot stand gekomen door omkoping

De Amerikaanse staat Californië beëindigt dit jaar de rechten van ouders om vaccinatie van hun kinderen vanwege religieuze of persoonlijke overtuiging te weigeren. Veel van de senatoren die betrokken zijn geweest bij deze beleidswijziging hadden donaties van farmaceutische bedrijven ontvangen!

Senatoren die ouders het recht ontnamen tot eigen keuze vaccinaties, ontvingen donaties van farmaceutische bedrijven

Bron: WDDTY


DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.


Deze bedrijven hebben in 2013 en 2014 een bedrag van meer dan twee miljoen dollar aan donaties verstrekt aan senatoren en andere betrokkenen in de wetgevende macht, toen het omstreden Senaatsvoorstel 277 werd voorbereid. Daarnaast betaalden zij ook nog eens ongeveer 3 miljoen dollar aan lobbyisten.

Een van de meest begunstigden was een senator en arts die het vaccin wetsvoorstel promootte; hij kreeg $ 95.000,00 aan donaties. Negen van de top-20 ontvangers behoorden tot de wetgevende macht of zij dienden in de California State Assembly of Senaatscommissies voor gezondheid. De grootste donateur was Eli Lilly – dat het omstreden conserveringsmiddel Thiomersal ontwikkelde dat tot voor kort in de meeste vaccins gebruikt werd ($ 193.000,00), gevolgd door Abbot Laboratories, fabrikant van een influenza vaccin, dat $ 173.000 gaf.

Lees verder bij de Bron: gedachtenvoer

Geef een antwoord

Tijden veranderen: Drie opzienbarende openbaringen

Links en het Oekraïne-referendum in Nederland