in

WHO: Bevolkingsgroepen massaal vaccineren tegen migrerende muggen want klimaatverandering

1400680 it the clown wallpaper vaccin

Een functionaris van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) suggereerde dat massale vaccinatie nodig zou kunnen zijn om door muggen overgedragen ziekten te bestrijden, aangezien de geïnfecteerde insecten als gevolg van klimaatverandering naar nieuwe landen migreren.

Dr. Maria Van Kerkhove, de technische leider van de WHO voor COVID-19, maakte de opmerkingen tijdens een recente persconferentie .

“Veel hiervan gaat ook over ander gebruik van bestaande hulpmiddelen,” zei ze, “in gevallen waarin we interventies hebben zoals medische interventies, therapieën of vaccins, afhankelijk van de ziekteverwekker.”

“Daar moeten we ons op kunnen voorbereiden.”

Zittend naast de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, zei Van Kerkhove verder dat landen moeten “kijken naar hoe de veranderingen in klimaatverandering en de dynamiek van overloop en versterking veranderen – en zich daarop voorbereiden.”

Wat Ghebreyesus betreft, zei hij dat COVID-19 niet langer een noodsituatie is, maar dat het risico nog steeds groot is. Hij zeurde ook dat veel landen hun COVID-gegevens niet meer rapporteren aan de WHO.

In de afgelopen maand zei hij dat slechts 25% van de landen en gebieden COVID-19-sterfgevallen heeft gemeld aan de WHO – een daling ten opzichte van eerdere rapportagepercentages.

“En slechts 11% heeft ziekenhuisopnames en IC-opnames gemeld”, zei hij.

“Dit betekent niet dat andere landen geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames hebben – het betekent dat ze deze niet rapporteren aan de WHO.”

Ghebreyesus vroeg landen om weer gegevens aan zijn organisatie te gaan rapporteren.

“Het virus blijft in alle landen circuleren, blijft doden en het blijft veranderen”, waarschuwde hij.

In juni werkte de WHO samen met de Europese Unie om een ​​geglobaliseerd digitaal vaccinpaspoortsysteem voor toekomstige pandemieën te creëren.

Destijds zei Ghebreyesus dat klimaatverandering, ontbossing en verstedelijking toekomstige pandemieën zullen verergeren, tenzij landen “gecoördineerde en gecoördineerde actie ondernemen als één wereldwijde gemeenschap”.

Lees verder bij de bron: Thecountersignal

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Woman With a Sign

‘Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn’

scherm­afbeelding 2023 08 22 om 134228

Pietertje Omtzigt (IMF/WEF puppet) komt met Nieuw Sociaal Contract aka de New World Order