in , ,

Video: Politie verziekt lancering Nieuwe Gulden op Prinsjesdag

 

Op Prinsjesdag lanceert Sven Hulleman zijn Nieuwe Gulden aan kantoor, Lange Voorhout te . Net voordat de introductie begint grijpt de in.

De politie houdt de geïnteresseerden maar ilefst drie uur lang vast op de stoep voor het kantoor van Hulleman. Personen die voor de bezetting vertrokken met ‘waardepapieren’ die uitgegeven werden door Hulleman, werden gefouilleerd en moesten zich legitimeren. Daarna werden de papieren door de politie in beslag genomen.

Opmerkelijk gegeven is dat er volgens de politie sprake was van een manifestatie. De definitie daarvan kon de politie niet geven. De manifestatie wordt niet afgebroken, nee,de politie gaat ‘faciliteren’ , dat is het totaal belachelijke werkwoord wat gebruikt wordt om individuen/burgers drie uur lang tegen hun wil vast te houden op straat te houden. Vastgezet in een kooi van fietsen. Omringd door minstens 50 agenten en een tiental ‘agenten in ’.

De politie kon ook geen antwoord geven op de vraag waarom voor eenzelfde groep mensen die zich op tien meter afstand van de bijeenkomst op de stoep van restaurant WOX bevond andere regels golden. Onder de aanwezigen bij WOX waren een aantal succesvolle zakenmensen die landelijke bekendheid genieten. Doorgaans staan ze bekend als ‘vastgoedjongens’, niet zelden kwamen ze in contact met en of de onderwereld, Zij stonden samen met bekende mediahoofden al vroeg aan de borrel een paar meter verder op de stoep aan het Lange Voorhout. Het enige verschil is dat zij op de stoep een goed glas wijn dronken in volstrekte vrijheid terwijl 10 meter verderop geïnteresseerden in een nieuw monetair systeem op een ‘droogje’ en in een kooi van agenten stonden.

Na anderhalf uur is ook de NOS ter plaatse, de NOS cameraman neemt enkele snippets op en een geluidsreporter blijft achter. Als hij polshoogte komt nemen wordt hij eerst door de politie gevraagd mee te lopen, even later komt hij weer terug. Sven Hulleman legt hem de situatie helder uit maar de NOS journalist kopieert in zijn tweet het verhaal van de politie. Afsluitend krijgt Hulleman van de korpschef te horen dat hij een bekeuring ontvangt.

Aan de mensen die door de politie drie uur zijn gegijzeld wordt er geen mededeling gedaan. De politie verdwijnt even georganiseerd als dat zij verschenen. De rust was weer teruggekeerd in Den Haag.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL op weg naar NWO fascistische staat
3 jaren geleden

Dit is niets minder dan een politiestaat waar de vrijheid van burgers compleet wordt genegeerd.
Geen sprake van geweld of enig andere dreiging. En blijkbaar was de politie volledig op de hoogte en was ook het plan van de politie uitgewerkt.
En de rol van de media is ook duidelijk … namelijk in handen van de overheid.
Hoog tijd dat mensen nu al in in grote aantallen in het geweer komen omdat de ervaring leert dat de volgende stap weer een graadje erger is. Wie had dit ooit verwacht …. en dat na 70 jaar na WOII.

Bill Gates financiert uitvinding die baby’s automatisch vaccins toedient

Tweestapsverificatie via sms is onveilig!