in ,

Wat deed Joris Demmink op de nieuwjaarsborrel van de Marechaussee?

Minister van Veiligheid en Ivo Opstelten () loopt over de rode loper, hij wordt met blikkerende sabels begroet door een erewacht van de . Het is maandag vijf januari: de nieuwsjaarsborrel van de Gouverneur van de Residentie; beter bekend als luitenant-generaal Hans Leijtens, commandant van de Koninklijke Marechaussee.

Er loopt volgens het Algemeen Dagblad van dinsdag zes januari ook nog iemand anders over de rode loper van de Pulchri Studio aan het statige Haagse Lange Voorhout: voormalig secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris . Sinds februari 2014 onderwerp van een strafrechtelijk onderzoek vanwege verkrachting van twee minderjarige jongens in .

VNL-Kamerlid Louis Bontes wil nu opheldering van Opstelten. Want vindt Opstelten het niet ongepast dat Demmink op de gastenlijst staat van de hoogste baas van de Koninklijke Marechaussee? Bontes wil weten of Opstelten tijdens de borrel met Demmink heeft gesproken. “Vindt u niet dat u als minister gepaste afstand moet houden van de heer Demmink gedurende het strafrechtelijk onderzoek?” wil Bontes weten.

Lees verder via ThePostOnline.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zwartepietactivist verliest baan door protest

Griekse rijken zijn 5x rijker als de rijkste Duitsers en 10x rijker dan rijkste Nederlanders