in ,

Wat een bende is dit aan het worden: Weer zeven mensen gestorven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Politici, prominenten en de media maken zich sterk voor het . Zij verdedigen het narratief dat het de sleutel is tot vrijheid en normaliteit.

Nu stapelen de krantenkoppen zich op over mensen die ziek worden, soms ernstig, of zelfs sterven, ondanks het feit dat zij volledig zijn gevaccineerd.

Een bijzondere opstapeling deed zich voor in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern: maar liefst zeven mensen stierven in iets meer dan twee maanden, hoewel zij met een van de reeds beide deelvaccinaties hadden gekregen.

Op basis van een beweerde doeltreffendheid van 80-95%, werd dit publiekelijk afgedaan als “geïsoleerde gevallen”. Een kritisch blog nam de gegevens echter onder de loep en ontdekte: zo simpel is het niet – want puur statistisch gezien, hadden volledig gevaccineerde mensen zelfs meer kans om te sterven dan volledig ongevaccineerde mensen!

Schokkende cijfers voor mensen die twee keer zijn ingeënt

Ongeveer 90.000 mensen in de deelstaat hebben tussen 31 januari en 8 april beide doses van het vaccin gekregen. Daarvan werden er 149 ziek en moesten er 22 met ernstige symptomen in het ziekenhuis worden opgenomen.

Zeven van de dubbel gevaccineerden zijn in die periode zelfs overleden. Voor Anja Neutzling van het Rijksbureau voor en Sociale Zaken in Rostock is dit een te verwaarlozen cijfer: zeven sterfgevallen – dat is slechts 0,01 procent van alle personen die tot nu toe in Mecklenburg-Vorpommern tweemaal zijn gevaccineerd. Een cynische verklaring.

Statistisch gezien is dit juist, maar in werkelijkheid betekenen zeven sterfgevallen op 149 geïnfecteerde personen een “Case Fatality Rate” (CFR) van 4,7 procent. In dezelfde periode  …

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
social media card 1

Medische gegevens 6,5 miljoen Nederlanders nog steeds toegankelijk door onwettige Corona gedoogconstructie

lachen 1567530522

Studie: reeds ingeënte mensen vaker besmet met Zuid-Afrikaanse Covid-variant dan niet-gevaccineerden