in

Wat heeft Covid-19 gemeen met de Spaanse Griep, de Mexicaanse griep, HIV en polio vaccins?

gates sterilisatie vaccins dees 474x300 1

Afrika is al tientallen jaren een testgebied voor experimentele vaccins en medicijnen (handig, zoveel proefkonijnen die te arm, ziek, zwak en onwetend zijn om te beseffen wat er met hen gedaan wordt). Al in de jaren ’90 schreef een gevierde topwetenschapper dat AIDS hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van een grootschalige test met een polio vaccin in Congo.

——————————————————————————————————————————

De in diskrediet geraakte Amerikaanse corona ‘tsaar’ Anthony Fauci, één van de belangrijkste architecten van de corona pandemie en de Westerse reactie daarop, is al veel vaker een pathologische leugenaar gebleken die over lijken gaat – letterlijk. ‘Er wordt al heel lang gezegd dat Fauci hetzelfde heeft gedaan met AIDS,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong.

‘De medicijnen die hij er doordrukte doodden mensen en genazen niemand. Hij deed hetzelfde met de varkensgriep (Mexicaanse griep in 2009), maar dat vaccin doodde tenminste niet iedereen die het nam.’ (Het veroorzaakte ‘alleen maar’ bij duizenden kinderen een hersenbeschadiging, en dat voor een zogenaamd ‘killer virus’ dat al snel niet gevaarlijker bleek dan een zwak griepje).

Niemand wilde echte oorsprong HIV weten

De algemene indruk die al tientallen jaren geleden werd gewekt is dat HIV, het virus dat AIDS zou veroorzaken, afkomstig is van apen. De Britse bioloog William Hamilton, destijds één van de meest gevierde wetenschappers ter wereld, vermoedde echter dat AIDS is ontstaan door experimentele polio vaccinaties in Afrika. In de jaren ’90 begon hij te onderzoeken of een test met een oraal polio vaccin, dat door Hilary Koprowski in Afrika werd uitgevoerd, wellicht de echte oorsprong van HIV is.

Natuurlijk wilde niemand dat hij gelijk zou krijgen, want dan zou men moeten toegeven dat de bevolking in Afrika als proefkonijnen werden gebruikt (wat overigens al eerder, veel vaker, en ook nog daarna werd gedaan, o.a. door Bill Gates). Hamilton diende in 1996 dus vergeefs een paper over dit onderwerp in voor peer-review. Men weigerde er zelfs over te discussiëren.

Om de Afrikanen die als gevolg van dit experimentele vaccin waren gestorven gaf niemand iets, maar ondertussen had de CDC het wel voor elkaar gekregen om enorme hoeveelheden geld los te peuteren voor AIDS onderzoek. Dr. Fauci schreef in 1983 over AIDS: ‘Van de ziekte werd eerst aangenomen dat deze beperkt is tot een specifiek epidemiologisch bepaald segment van de bevolking, te weten homoseksuelen. Eerdere hypothesen suggereerden dat er iets in de levensstijl van mannelijke homoseksuelen was dat hen vatbaar maakte voor dit syndroom.’

Seks met apen?

Mensen die de jaren ’80 bewust hebben meegemaakt zullen zich waarschijnlijk nog herinneren dat de media de theorie verspreidden dat een apenvirus was geëvolueerd en op mensen was overgesprongen. Er werden zelfs afbeeldingen gemaakt van Afrikanen die seks hadden met apen. Dit verhaaltje ging natuurlijk als een lopend vuurtje rond, en werd zelfs een soort ‘volkswijsheid’.

Dat het virus wel eens door een ‘fout’ in een laboratorium kon zijn ontstaan, zoals Hamilton stelde, vormde een directe bedreiging voor de betrokken bedrijven en personen, en natuurlijk ook voor de farmaceutische industrie, die in de opkomst van AIDS weer een nieuwe mogelijkheid zag om over de rug van talloze slachtoffers enorme winsten te maken.

Toen al: Van topwetenschapper tot (gezelfmoorde?) complotdenker

Dus net als veel topwetenschappers (zoals HIV ontdekker en Nobelprijswinnaar professor Luc Montagnier) en andere experts nu overkomt als ze een andere visie uiten op Covid-19, werd Hamilton in zijn tijd in een klap gedegradeerd tot een complotdenker, een idioot. Hamilton bleef zijn visie echter onderbouwen, zoals ook de BBC – toen nog met enkele van de laatste onafhankelijke en kritische journalisten, die inmiddels allemaal zijn verdwenen – berichtte (‘Scientists started Aids epidemic’).

Hamilton schreef in 1999 het voorwoord van het boek ‘The River’ van journalist Edward Hooper, die onderzoek deed naar zijn theorie. In dat boek werd uitgebreid ingegaan op de verschillende mogelijke bronnen van HIV, en de diverse wetenschappelijke onderzoeken die op dat moment werden verricht naar de oorsprong en een medicijn. Zo bleek onder meer dat Fauci, die in de jaren ’80 door president Ronald Reagan tot AIDS ‘tsaar’ was gebombardeerd, opzettelijk homo’s als zijn persoonlijke proefkonijnen leek te hebben gebruikt.

Het werd Hamilton niet in dank afgenomen, want na zijn terugkeer in Londen kwam hij op mysterieuze wijze om het leven. Er werd een onderzoek naar zijn dood ingesteld, omdat het de gangbare HIV/AIDS-theorie aanhangers wel heel erg gelegen kwam dat deze topwetenschapper nu voorgoed zijn mond zou houden. Armstrong ‘Het lijkt erop dat iedereen die het narratief in twijfel trekt, op mysterieuze wijze sterft (/ wordt ‘gezelfmoord’, zoals onlangs ook journalist Christopher Sign, het zoveelste slachtoffer die het had gewaagd om pijnlijke informatie over de Clintons naar buiten te brengen). Het komt altijd heel erg goed uit.’

Stanford artikel: ‘Verspreidden moderne geneesmiddelen een epidemie?’

Journalist Hooper nam samen met een groot aantal medische experts deel aan de eerste AIDS conferentie van de Royal Society of London. Op basis van deze conferentie publiceerde de Universiteit van Stanford het artikel ‘Verspreidden moderne geneesmiddelen een epidemie?’ Hoopers bevindingen werden onder een zeer kritisch vergrootglas gelegd. Preston Marx (AIDS Research Center in Manhattan) en Ernest Drucker (professor Albert Einstein College of Medicine in New York) kwamen toen met de bekende theorie dat het hergebruiken van besmette (drugs)naalden niet alleen HIV verspreidden, maar ook verantwoordelijk was voor de mutatie van SIV naar HIV in mensen.

90% kinderen en 60% volwassenen kregen met apenvirus besmet polio vaccin

Tussen 1955 en 1963 werden ongeveer 90% van alle kinderen en 60% van de volwassenen in de VS geïnjecteerd met poliovaccins die waren besmet met SV40 (het Simian Virus). De overheid hield tientallen jaren vol dat er geen bewijs was dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cdc centers for disease control

“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht… 

cor dist

Hugo de Jonge in paniek: moet Corona WOB-documenten vrijgeven van rechter, maar huurt nu eerst 50 juristen in