in ,

HIV besmetting nu bevestigd bij COVID-19 gevaccineerden?!

Hiv Day Aids World St Medical  - mohamed_hassan / Pixabay
mohamed_hassan / Pixabay

Iedereen kreeg te horen dat je je moest laten vaccineren, dat het vaccin je zou beschermen tegen varianten of dat het zou leiden tot een verminderde progressie van de ziekte als je besmet zou raken.

Niets van dit alles was waar! Sinds de nieuwe Deltavariant is opgedoken, zijn er meer gevallen van SARS-CoV-2-infectie geweest bij gevaccineerde mensen dan bij ongevaccineerde mensen, schrijft Civilianintelligencenetwork.ca.

Uit een nieuwe studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention blijkt dat driekwart van de personen die met COVID-19 besmet raakten tijdens een openbaar evenement in een district in Massachusetts volledig was gevaccineerd.

Wat ze echter niet bekendmaakten was dat binnen dat cohort, “een voorlopige analyse die cluster-geassocieerde COVID-19 gevallen matchte met de HIV-geval-surveillancegegevens van de staat, 6% gevallen met geverifieerde HIV-infectie identificeerde.”

image 2 1024x326 1
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

Waarom is dit belangrijk? In de Verenigde Staten treft HIV-infectie slechts 0,36% van de bevolking. Waarom is er dan een percentage van 6% HIV-positiviteit in dit cohort? Een percentage dat 17 keer hoger ligt dan het nationale gemiddelde? Aangezien het 3-6 maanden kan duren om de HIV-status vast te stellen, vermoeden wij dat dit percentage in de komende maanden zal stijgen bij gevaccineerde personen.

Screenshot 15537 1024x635 1
https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/majority-of-covid-19-cases-at-large-public-events-were-among-vaccinated-americans-cdc-study-1.5530634

In een Australisch onderzoek naar het coronavirusvaccin werd het virus stopgezet nadat deelnemers aan het onderzoek positief op HIV waren getest. De ontvangers van het vaccin maakten HIV-antilichamen aan. De coördinatoren van de studie waren gedwongen de studie stop te zetten, maar beweerden dat het allemaal valse positieven voor HIV waren. Hoe was dit zelfs maar mogelijk? Feit: er waren HIV Antilichamen aanwezig. Ofwel was het individu geïnfecteerd met het HIV-virus ofwel was het geïnjecteerd met materiaal dat HIV-genen bevatte die hetzelfde effect hadden als het HIV-virus, waardoor een immuunrespons ontstond die de HIV-antilichamen produceerde!

Screenshot 15649 1024x799 1

Zoals William Ray van Storm Haven Media uitlegt: “Terwijl het Australische vaccin dat exacte kopieën van de HIV-code bevatte in zijn voorgefabriceerde Covid19 “Spikes”, zullen de mRNA-vaccins die door Pfizer en anderen worden geproduceerd, in feite de spiercellen van je eigen lichaam instrueren om deze HIV-1-code te produceren” en wijst op “Gain-of-Function”-experimenten als bewijs van de oorsprong van het SARS-CoV-2-virus.

Tucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek

Aussie Vaccine fail points strongly to Lab Origin

In een eerder artikel toonden we aan dat het SARS-CoV-2 virus door middel van “Gain-of-Function” experimenten werd gemanipuleerd om virale componenten te bevatten van het SARS-CoV-1 virus, het MERS virus dat zowel in de lucht wordt overgedragen als zeer besmettelijk is, en het HIV-1 virus dat auto-immuunziekten veroorzaakt, gemakkelijk kan muteren in varianten, en het enige virus is waarvan bekend is dat het wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties zoals 5G:

SARS-1 + MERS(Airborne) + HIV(Autoimmuun & 5G) = SARS-2

Als het SARS-CoV-2-virus inderdaad een combinatie is van SARS + MERS + HIV, is er reden tot bezorgdheid omdat het genetisch materiaal van deze virussen hun virale functies aan het SARS-CoV-2-virus zelf zullen bijdragen. Ook het virale mRNA-vaccin kan deze componenten bevatten, met HIV-infectie tot gevolg!

Gain-of-Function Experiments #2: The SARS-CoV-2/HIV-1 Story

Het verhaal dat zich ontvouwt is dat gevaccineerde personen verantwoordelijk zijn voor nieuwe en opkomende varianten omdat nieuwe varianten van COVID-19 zich muteren om de antilichamen, gecreëerd door de wereldwijde vaccinatiedrang, te omzeilen; een theorie verklaard door de Franse Viroloog en NWO “Controlled Opposition” Dr. Luc Montagnier, “the variants are the product of and result of the vaccination.” Hij beweert ook dat de sterftecurven de vaccinatiecurven volgen wanneer hij naar nationale gegevens kijkt, en zegt: “Ik zal jullie laten zien dat [doorbraakgevallen] de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin.” Hij zegt dat de antilichamen die door het virus worden aangemaakt de varianten in staat stellen sterker te worden en noemt het proces van Antibody-dependent Enhancement (ADE).

Hoewel ADE mogelijk is binnen een paar weken na vaccinatie, verklaart dit niet waarom er meer SARS-CoV-2-infecties zijn onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden, noch verklaart dit waarom de HIV-status 17 keer hoger is dan het nationale gemiddelde bij gevaccineerde personen. Waarom propageren ze dit verhaal? Wij denken dat ze dit zeggen zodat degenen die het vaccin hebben gekregen de ongevaccineerden de schuld zullen geven van de Deltavariant infecties. In plaats daarvan zijn het de gevaccineerden zelf die de varianten produceren en als dit vaccin HIV-achtig blijkt te zijn, zullen de varianten blijven ontstaan; deze pandemie zal nooit ophouden! In plaats daarvan zal het de NWO de tijd geven die nodig is om hun politiestaat te implementeren voordat het publiek zich realiseert dat ze zijn misleid en geïnjecteerd met een biowapen.

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen

image 3
https://www.reuters.com/article/factcheck-vaccine-variants-idUSL2N2NL1M2

De realiteit is dat de gevaccineerden de varianten zelf produceren. Zie je… het HIV-virus heeft de capaciteit om nieuwe HIV-varianten te produceren terwijl het zich voortplant in het lichaam, omdat zijn virale genoom ingebed is in het menselijke DNA-genoom. Hetzelfde geldt voor het SARS-CoV-2 virus. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de wetenschap nog geen geneesmiddel voor HIV heeft gevonden; het blijft muteren. Aangezien er HIV-inserts in het SARS-CoV-2-virus zitten, kan ook dit virus in het lichaam muteren! Bovendien heeft het vaccin zelf het menselijk lichaam van gevaccineerde mensen overgenomen; in elke cel bevindt zich viraal RNA dat in staat is om soortgelijke “spike-eiwitten” te produceren als het eigenlijke virus. Wanneer dit gebeurt lijkt elke cel in het lichaam op het COVID-19 virus! Het virale mRNA-vaccin heeft het lichaam veranderd in een virusachtige productiemachine!

Maar zijn gevaccineerde mensen besmettelijk? In theorie zou het virale mRNA-vaccin alleen moeten zijn opgenomen door cellen van het immuunsysteem. Wetenschappers tonen nu aan dat er viraal RNA aanwezig is in elke cel van het lichaam in elk orgaansysteem! De regering, de CDC, de farmaceutische industrie en de medische autoriteiten verzekerden het publiek allemaal dat het viraal RNA snel na de injectie zou worden afgebroken en NIET zou integreren met het menselijk DNA. Ze logen allemaal! Dit betekent dat als een gevaccineerd persoon geïnfecteerd raakt, omdat al zijn lichaamscellen zijn klaargestoomd om “spike-eiwitten” te produceren, zijn cellen zullen lijken op een HIV-achtig virus. Sommige menselijke cellen die in lichaamsvloeistoffen, bloed, neus-keelholtegebied en voortplantingsorganen worden aangetroffen, kunnen worden uitgestoten en deze cellen zullen DEZELFDE eigenschappen van een HIV-virus hebben. Ja… de gevaccineerden zijn besmettelijk! Bovendien kunnen besmette cellen van de neus-keelholte in druppeltjes vrijkomen, zodat overdracht via de lucht mogelijk is.

Frankrijk: Liever geïnfecteerd dan gevaccineerd

Deze video bevestigt dat de gevaccineerden vergelijkbare virusniveaus of virusladingen laten zien als de ongevaccineerden. Wat betekent dit? Men zou verwachten dat de viruslast bij de gevaccineerden lager zou zijn, maar in plaats daarvan is de viruslast gelijk. De vaccins werken niet tegen de Deltavariant zoals de farmaceutische industrie en de overheid beweerden.

NBC heeft echter uit eigen bron bevestigd dat de viruslast hoger was bij gevaccineerden dan bij ongevaccineerden. Dit bevestigt dat de gevaccineerden superverspreiders zijn! De varianten komen van hen!

Screenshot 15386

Hoe komt dit? De gevaccineerden zijn pathogeen voorbereid en wanneer hun immuunsysteem wordt geactiveerd, beginnen ze “spike-eiwitten” te produceren op al hun celmembranen, waardoor hun cellen veranderen in virusachtige ziekteverwekkers die lijken op een SARS-CoV-2-virus.

De varianten zelf komen van hen! En ja… net zoals HIV muteert en in de loop van de tijd nieuwe HIV-varianten produceert, zullen er in de loop van de tijd ook “nieuwe SARS-CoV-2-varianten” ontstaan. Deze pandemie zal nooit eindigen totdat de NWO de door hen gewenste “kill rate” bereikt!

En ja… al degenen die het vaccin hebben gekregen zijn nu HIV-positief en zullen meer-dan-waarschijnlijk in de komende maanden positief testen op HIV.

Hoeveel leugens zullen de “sheeple” nog accepteren voordat we ons realiseren dat ze opzettelijk het publiek injecteren met een biowapen?

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Soros 3

George Soros maakt met zijn geld ook in Nederland radicaal gedachtegoed mainstream

8381652214 e967dbea0c central banks

Na witwasboete is ABN Amro opnieuw verdachte in justitieel onderzoek naar dividendbelastingschandaal