in

Wat is er voor nodig om u van uw luie reet af en in actie te krijgen?

3491018594 15fc9afa70 nederland demonstratie1

U had het waarschijnlijk al gemerkt, maar u treft mij vanavond tijdens het schrijven van dit artikel in een “pissed off” bui, en in mijn beleving voor goede redenen. Het onderwerp van mijn woede is tweeledig, namelijk ten eerste gericht op onze roverheid maar ten tweede ook gericht op u, ja u beste lezer want u wordt belazerd, af en uitgeperst, door de roverheid en veel meer dan mijn artikelen lezen of hier en daar wat mopperen op de daarvoor bestemde fora en sociale netwerken komt u niet. Daar kan ik eerlijk gezegd met mijn verstand niet bij. Nederlander waar is uw eergevoel?

Waarom laat u het toe dat tuig als mw Schippers, Klijnsma en Rutte onze met bloed zweet en tranen verworven rechten tot nul reduceren?

En kom nu niet aanzetten met de opmerking dat Nederland voor deze coalitie heeft gestemd, want dat is onzin! Alle stemmers op de PvdA stemden niet voor de VVD en vice versa en op de zogeheten gedoog partijen hebben we al helemaal niet gestemd. En zelfs al zouden we dat wel hebben gedaan is het ons goed recht om dat mandaat weer in te trekken toen ze:

– De oorlog verklaarden aan onze ouderen, zieken en zwakkeren in de samenleving

Onze ouderen, den mensen die een belangrijk onderdeel waren bij de opbouw van ons land, die de zekerheden, rechten en welvaart hebben veroorzaakt dienen we te koesteren. Ze hebben beter verdiend dan in onderbemande verzorgingstehuizen te zitten waar de urine langs hun benen loopt. Zwakkeren dienen ten allen tijde te worden beschermd, door ons juist omdat ze dat zelf niet kunnen en zieken hebben recht op de zorg die ze nodig hebben. Wat ze kunnen missen als kiespijn is weggezet te worden als onrendabel en opgejaagd te worden door UWV en de rest van de heksenjagers onder aanvoering van Jetta Klijnsma die als een rasechte NSB’er, zelf gehandicapt nota bene het nekschot geeft aan het recht op voedsel, een dak boven uw hooft, u weet wel die zaken waar de standaard neo liberaal van over zijn of haar nek gaat. U kent het als mensen rechten.

– Opstelten en Teeven gewoon aan blijven na een waslijst aan schandalen.

Denk aan het monstersucces van de Wietpas, de verdwenen opnames van het telefoongesprek van Teeven en van Rey, De bemoeienis van Opstelten in het Demmink debacle en zo kan de lijst nog even doorgaan. Denk ook aan Plasterk en de nieuwe bevoegdheden voor de AIVD. Al deze gevallen tonen corruptie aan op het hoogste niveau en niets meer of minder dan pure minachting voor het volk dat ze pretenderen te vertegenwoordigen.

– Miljarden in de bodemloze put genaamd Europa dumpten.

Terwijl het eigen volk kan verrekken. Zelfs de voedselbanken mochten geen steun ontvangen hoewel ze daar volgens de Europese regels wel voor in aanmerking komen.

– Ze moderne slavernij herintroduceerden

Ik heb het dan over het te werk stellen van uitkeringstrekkers onder het mom van een tegenprestatie leveren, waarmee ze in werkelijkheid gewoon een legertje rechteloze werkslaven op hebben gericht zonder pensioen opbouw en zonder toekomst. Ze logen over het verdringen van reguliere arbeid want langzaam maar zeker gaat het de kant op van meer werkslaven en minder regulier werk. Dat ziet u ook aan het feit dat deze regering vrijwel geen moeite doet echte banen te creëren.

Maar al bovenstaande is blijkbaar niet genoeg om de schapen in beweging te krijgen. Het lijkt wel de tweede wereldoorlog en de joden vervolging opnieuw maar nu zijn wij de opgejaagden. Toen ze voor de ouderen kwamen zei ik niets, ik was immers niet oud. Toen ze voor de zieken kwamen, zei ik niets, ik was immers niet ziek. Toen ze voor de zwakkeren kwamen zei ik niets, het ging mij immers voor de wind. Toen ze voor mij kwamen, was er niemand meer over om iets te zeggen, te doen of te protesteren. Klinkt bekend? Nou, dat is exact wat er momenteel gaande is in ons eens mooie Nederland en maak u geen illusies, dit is slechts het begin als we niets doen.

Een stevig signaal naar de schoften in Den Haag zenden dat we eindelijk eens echt zouden kunnen bereiken met een protest, en of dat nu break the system heet of een andere naam meekrijgt zal me worst wezen, maar in plaats daarvan doen we wederom allemaal niets en hopen we dat een ander onze kastanjes uit het vuur gaat halen.

Kunt u het me dan kwalijk nemen dat ik vandaag op deze vijfde dag in het nieuwe jaar, boos ben?

Lees verder via UrubiN.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13165757995 138f5d6f36 d66 e14205466445752

D66 wil automobilist weer gaan beduvelen met extra trajectcontrole en hoger parkeertarief

3554540625 e2f36ae902 lemmings e14205478575231

Nederland meest bangste land in Europa