in , ,

Nederland meest bangste land in Europa

Voor de geplande is “by far” het perfecte land. Een beter en gehoorzamer land dan Nederland bestaat niet. En de reden is eenvoudig.

Nederland is het meest angstige land ter wereld. Nergens wonen mensen die banger zijn. En hoe angstiger een land, des te gemakkelijker is het door een kleine elite onder de duim te houden.

Volgens professor Damiaan Denys, hoogleraar aan de Universiteit van en hoofd van de afdeling psychiatrie van het AMC, is het in ons land de afgelopen vijftien jaar alleen maar erger geworden met de .

Het gevolg is uiteraard dat er ieder jaar weer een stukje vrijheid bij de bange burgers wordt weggehaald. Deze vinden dit uiteraard prima want veiligheid is toch wel heel erg belangrijk.

Verder geeft hij een prachtig voorbeeld over hoe bang deze bevolking wel niet is. Geillustreerd met het incident met de zogenaamde Damschreeuwer:

“In 2010 werd de dodenherdenking op de Dam verstoord toen tijdens de twee minuten stilte een man aan de Rokinzijde plotseling met zijn handen opgeheven begon te prevelen en vervolgens te schreeuwen. Er ontstond paniek en mensen probeerden te vluchten; dranghekken werden door de mensenmassa's omgeduwd, en het lawaai daarvan veroorzaakte nog meer paniek. De koningin en haar gevolg werden snel in veiligheid gebracht. Nadat de situatie onder controle was, werd de ceremonie volgens programma hervat. In het tumult vielen in totaal 63 gewonden.”

Wat was er aan de hand? Helemaal niets. Iemand schreeuwt wat. Waarop normale mensen simpelweg zouden zeggen: “Hou je mond even”.

Of, zoals we afgelopen oktober meemaakten toen een school uit Etten Leur een schoolreisje naar Parijs schrapte omdat je het maar nooit weet wanneer die ISIS terroristen zullen toeslaan.

Lees verder via Niburu.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is er voor nodig om u van uw luie reet af en in actie te krijgen?

‘Privatisering grootste blunder ooit’