in

‘Westen stuurt aan op spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’

via Xandernieuws.net

De uitermate zorgwekkende situatie in Oekraïne begint eindelijk tot de (alternatieve) media door te dringen. Analist Tom Luongo schrijft nu dat het Westen, met Joe Biden voorop, opzettelijk aanstuurt op een spoedige oorlog met Rusland in Oekraïne, mogelijk al na het Orthodoxe Paasfeest (2 mei).

De belangrijkste reden is dat het Kremlin zich weigert te onderwerpen aan de ‘Great Reset’ klimaatagenda 2030 van het WEF, de VN en de EU. De Westerse leiders zijn dermate krankzinnig geworden, dat ze de fatale inschattingsfout maken dat president Putin zijn land niet tot het uiterste toe zal durven verdedigen tegen deze wereldwijde staatsgreep.

Daarmee wordt in Washington, Brussel en ook Den Haag willens het wetens het risico genomen op het uitbreken van een grootschalig nucleair conflict.

De in eigen land met name door VVD en voortgedreven ‘Great Reset’ is ook zonder een dreigende wereldoorlog al een immense bedreiging voor onze toekomst. Dat hebben we inmiddels in talloze artikelen uitvoerig beschreven.

Nu dreigt de door de Westerse globalisten al zolang gewenste oorlog tegen Rusland een voortijdig einde te maken aan Marks en Sigrids gedroomde ‘klimaatparadijs’ in 2030, die voor 99% van de bevolking sowieso al jaren eerder op een gruwelijke nachtmerrie vol communistische en technocratische onderdrukking zal uitlopen.

Wie is de echte ‘killer zonder ziel’?

Biden was nog maar amper president, of hij noemde Putin een ‘killer zonder ziel’. De Russische president reageerde op zijn kenmerkende uiterst beheerste en meesterlijke wijze met ‘it takes one to know one’, en nodigde Biden vervolgens uit voor een rechtstreeks debat.

Die gaat daar natuurlijk niet op in, want de dementerende Biden, die tijdens toespraken vaak vergeet waar hij is en tegen wie hij het heeft (er zijn nu beelden waarop hij te zien is met kaartjes in zijn hand met ‘wie is wie’ foto’s erop, plus een compleet script dat hij moet volgen), is overduidelijk geen enkele partij voor de Russische leider. De Democraten weten dat ook, en houden hem daarom zelfs zoveel mogelijk weg van de pers. ‘

‘En dan die beschamende persconferentie van laatst. Hij stelt zich in 2024 opnieuw verkiesbaar? Dan leeft hij niet eens meer. Maar ach, in 2020 deed hij ook al niet mee, dus wat maakt het eigenlijk uit?’ spot Luongo.

De Russische reactie op de Amerikaanse provocaties

Hoe dan ook, sinds het via een opzichtige verkiezingenstaatsgreep aanstellen van fake-president Biden zijn de verhoudingen tussen de twee supermachten ‘afschuwelijk’. De Amerikanen doen helemaal niets om daar iets aan te veranderen – integendeel.

Biden liet afgelopen week strategische B-52 bommenwerpers opstijgen voor een beginnende schijnaanval op Rusland via de Noordpool.

De toestellen keerden boven Canada weer om, maar een reactie van het Kremlin kon niet uitblijven. Maar liefst drie Russische kernonderzeeërs (een unicum) braken gelijktijdig vlak naast elkaar door het poolijs. Vanaf die positie kan ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
14 dagen geleden

In de VS wonende russische wetenschappers schreven al een open brief
over dit scenario van deepstate criminelen. De visie was dat rusland niet
als eerste zal aanvallen, maar terug zal slaan en de VS in een rokende
puinhoop zal veranderen.
Rusland is historisch gezien vaak een bondgenoot geweest, maar met
de 22 tot 50 kernkoppen op Volkel kunnen ze daar een eerste antwoord
uitdelen. De visie was in het stuk dat de VS bij een oorlog het eerst plat
gaat.

Wie vindt dit stuk terug en vermeldt de link?

MachiaVelli
14 dagen geleden

Europa wordt *weer* Het slachtoffer van die — Amerika

MachiaVelli
14 dagen geleden

J*denstaat .Amerika

MachiaVelli
13 dagen geleden

Het is te hopen dat Rusland genoeg gaskamers heeft om de oorzaak. Op te ruimen

Immunoloog en vaccinatiedeskundige: ‘Gezonde mensen massaal vaccineren is onverantwoord’

Straatsburg: Groene burgemeester, achterkleindochter van slachtoffer Armeense genocide, financiert extremistische Turkse moskee