in

Aanwijzigingen voor aardbeving op 28 mei 2015

Volgens numeroloog Frank Hoogervorst kunnen wij op 28 mei aanstaande een zeer zware verwachten aan de Amerikaanse westkust.

Daarnaast zijn er nu ook aanwijzingen afkomstig uit Hollywood aangaande hetzelfde ook rond die bepaalde datum.

De film Hollywood staat bekend om de daarin verwerkte predictive programming, waarbij de mensheid als het ware wordt voorbereid c.q. gewaarschuwd voor dingen die echt gaan gebeuren.

In dat kader ontvingen wij het volgende bericht van een lezer (dank!):

Na het lezen van dit artikel heb ik ook meteen de video gekeken van Frank Hoogerbeets [sic]: In die legt Frank uit hoe hij tot de datum van 28 mei 2015 is gekomen en laat verschillende planetaire uitlijningen zien. Op zich was ik hier nog best skeptisch over tot het moment dat hij de teksten van Nostradamus erbij pakte; sommige planeten hadden inderdaad een juiste uitlijning naar het benoemde sterrenbeelden.

Het volgende opmerkelijke punt is zichtbaar als je naar trailer #1 kijkt. Als je globaal kijkt voelt niet aan als een trailer voor een film, maar meer alsof je gevraagd wordt waar jij die belangrijke dag was. ( Quotes van de trailer: “Where.. will you be..” “Who.. will you be with” When everything… Falls Apart” )

Het laatste punt wat ook zeker in deze context zeer relevant is zijn de Jade Helm oefeningen in Amerika die ook in California worden gehouden. Misschien is dit de reden? Om orde uit de chaos te creëren?

Persoonlijk vond ik dit allemaal zeer toevallig ( eigenlijk mag ik niet meer in toeval geloven ) en wilde het toch nog voor de zekerheid met jullie delen. Ik hoop dat Frank Hoogerbeets [sic] het fout heeft.

 

De eerste “kleine beving” is inmiddels gevoeld in Los Angeles:

Lees verder via: Niburu.co

Photo by LuisJouJR


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De terugkeer van steenkool in de Nederlandse energiehuishouding

BAM!: En daar gaat weer 60 miljard euro richting bankiers