in , ,

Komt er een zware Kerst aardbeving?

Tumisu / Pixabay

De cijfers over 2018 laten nu al zien dat dit een recordjaar gaat worden voor zowel aardbevingen als grote vuurbollen in de lucht.

En in een dergelijk jaar, met een bepaalde uitlijning van planeten in het vooruitzicht, is het geel goed mogelijk dat de aarde rond kerst zal worden getroffen door een grote .

In een opvallend groot artikel besteedt de Telegraaf aandacht aan Frank Hoogerbeets en zijn capaciteiten om (grote) aardbevingen correct te kunnen voorspellen.

En dat doet hij, zeker de laatste tijd, met succes. De bevingen in Lombok (augustus) en Palu (september) bijvoorbeeld pasten precies in zijn verwachtingen. In het geval van zware bevingen zit hij sinds vorig jaar zelfs in ruim 80 procent van de gevallen goed. Zijn gemiddelde succespercentage ligt ruim boven de 60 procent. Iets wat internationale media opviel, maar in Nederland gebeurde er niets. „Mijn website Ditrianum en mijn ’s zijn in het Engels. En in Nederland leeft het onderwerp niet zo. We hebben hier geen zware aardbevingen”, concludeert Hoogerbeets nuchter.

De theorie achter de van Frank is dat planeten in een bepaalde uitlijning grote krachten op elkaar uitoefenen, waardoor wij als resultaat (zware) aardbevingen kunnen verwachten.

„In 2015 durfde ik het voor het eerst aan een waarschuwing te geven. Volgens mij zou zich tussen 22 en 27 april een kritieke periode aandienen, met kans op een zware beving. Op 25 april vond de beving in Nepal plaats. Wauw, dacht ik toen”, vertelt hij. Toch ging het in datzelfde jaar ook mis, toen hij ietwat overmoedig aan de westkust van de  een zware beving voorspelde. Die video werd een hit en toen het rustig bleef, maakten de internationale media gehakt van Hoogerbeets.

Frank denkt dat de elektromagnetische krachten tussen planeten enorm worden versterkt als er een aantal op een rij staan en als daar dan ook de aarde bij zit, dan lopen wij een veel groter risico op een zware aardbeving dan normaal. Het is in feite een variant van “the electric universe” theorie, waarover wij al eerder schreven.

En nu, in de aanloop naar kerst, hebben we weer een bijzondere situatie aan de hemel:

De ogen van de internationale media die Hoogerbeets volgen, zijn echter op de dagen voor kerst gericht. Hoogerbeets vreest dan voor een grote aardschok en dat zou wel eens een lakmoesproef kunnen zijn, klinkt het. „Dan staan Mars, Mercurius en Uranus op één lijn. En Mercurius staat ook nog eens op één lijn met Maan, Jupiter en Aarde. Dat is een heel kritieke stand. Maar let wel, het is een verwachting, geen voorspelling.

Echter, de ontwikkelingen van de aardveranderingen laten zien dat er waarschijnlijk ook nog andere krachten aan het werk zijn dan alleen de uitlijning van planeten.

Toen de mainstream wereld zich kostelijk vermaakte op 21 december 2012 omdat er niets zou zijn gebeurde, was er wel degelijk sprake van iets heel bijzonders. Vanaf dat moment zijn het totaal aantal aardbevingen in een gegeven periode op aarde als een omhoog geschoten en blijven ze stijgen, tot op de dag van vandaag.

Zoals je in het volgend staatje kunt zien dat is bijgewerkt tot en met vorige maand november, is het jaar 2018 voor wat betreft aardbevingen opnieuw een record.
record aardbevingen statistiek

Je ziet in 2013 dan ook ongeveer een verviervoudiging van het aantal bevingen en 2018 is al weer op weg naar een verdubbeling van het aantal in 2013.

Voor wat betreft vuurballen in de lucht doet zich eenzelfde verschijnsel voor; ook daar na 2012 een heel sterke groei, hoewel minder prominent dan in het geval van aardbevingen.

xxx

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Naast Hoogerbeets hebben we nog meer van deze mensen die best wel accuraat aardbevingen, orkanen, etc voorspellen. Één ervan is bijvoorbeeld thornews. Wat heel erg jammer is dat hij eraan onderdoor is gegaan, omdat hij de wereldbevolking wil beschermen. Dit lukt natuurlijk nooit en mensen luisteren gewoon simpelweg niet. Allemaal gedemoniseerd door de fake wetenschap.

We hebben ook nog Suspicious0bservers die elke dag in rap tempo even alle natuurdingentjes doorneemt.

update


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griezelige activiteiten door ongekozen globalisten: EU en VN sluiten partnerschapsverdrag voor stimuleren van migratie en militarisering

Politie bezoekt 2000 adressen om ‘illegaal vuurwerk’ terwijl de handgranaten en kogels dagelijks om onze oren vliegen