in ,

Amerikaanse ambassade verwijdert stilletjes al hun Oekraïense biowapen-laboratorium documenten (Mexicaanse griep, vogelgriep en hantavirus)

Syringe and Capsules on White Surface

De Amerikaanse ambassade in Oekraïne heeft vrijdag abrupt al hun biowapenlaboratoriumdocumenten van de officiële website verwijderd te midden van Ruslands aanhoudende ‘speciale militaire operatie’ in het land.

In de afgelopen 24 uur zijn alle pdf-bestanden van de ambassadewebsite (https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/) verwijderd zonder enige uitleg.

Gelukkig werden alle documenten gearchiveerd door internetspeurders:

Deze laboratoria worden zogenaamd mede gerund door de EcoHealth Alliance van Dr. Anthony Fauci. Volgens rapporten is Rusland momenteel bezig met het beveiligen van deze laboratoria en het verzamelen van bewijsmateriaal.

Volgens een van de documenten waren er drie van de virussen die deze laboratoria bestudeerden; Mexicaanse griep, vogelgriep en hantavirus:

Risicobeoordeling van geselecteerde aviaire EDP’s die mogelijk door trekvogels boven Oekraïne worden gedragen

Prevalentie van Krim-Congo hemorragische koortsvirus en hantavirussen in Oekraïne en de mogelijke noodzaak voor differentiële diagnose van verdachte leptospirosepatiënten

De verspreiding van het Afrikaanse varkenspestvirus (ASFV) bij gedomesticeerde varkens en wilde zwijnen in Oekraïne – Capaciteitsopbouw voor inzicht in de overdracht van AVP door karakterisering van virusisolaten door middel van genoomsequencing en fylogenetische analyse.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4541449

Duitsland, Italië, Hongarije en Cyprus blokkeren plan om Rusland te ontkoppelen van SWIFT-bankieren-netwerk

tank crushes car kyiv feat image 1 788x443 1

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijn