in

Autopsie’s: slechts 1% van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona

Gisteren moest het front van de Corona-hardliners felle klappen afweren – wat voor hen steeds moeilijker wordt gezien de harde wetenschappelijke feiten: ten eerste werd bekend dat in werkelijkheid ten minste 20 tot 30 procent van de patiënten die tot dusver als Corona intensive care-patiënten zijn aangemerkt, helemaal niet voor Covid worden behandeld, maar om heel andere medische redenen.

En nu komt het Academisch Ziekenhuis Eppendorf Hamburg (UKE) met de voor de pandemie-alarmisten vernietigende bevestiging dat 99 procent van de onderzochte “Covid-sterfgevallen” aan eerdere ziekten leed – en niet “aan”, maar hoogstens “met” Corona was gestorven.

Het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf (UKE), vond “regelmatig reeds bestaande ziekten” in honderden autopsies van Corona-doden, meldt n-tv.

De omroep citeert instituutsdirecteur Benjamin Ondruschka: “We hebben slechts bij één procent van de sterfgevallen kunnen aantonen dat we in het autopsieresultaat geen relevante eerdere ziekte hebben kunnen vinden en dat de doodsoorzaak toch een Covid 19-sterfgeval was”.

Ongeveer 600 geautoriseerde lijken zijn onderzocht.

“Relevante eerdere ziekte” is hier de sleutel: de eigenlijke doodsoorzaken waren, niet alleen onschuldige achterliggende ziekten, maar ook overwegend levensbedreigende aandoeningen zoals diabetes, nierinsufficiëntie of .

In gewone taal: dat is waaraan deze mensen zijn gestorven – en niet aan  ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
16 dagen geleden

Een beetje buiten de orde en het lijkt op lijkenpikkerij,
maar nazoeken van Leslie d’Huy, tragisch vroeg gestorven, lijkt mijn team erg belangrijk. Zij hield de marionet Rutte lange tijd rechtop. Erg moeilijk de sporen naar Schwab en Merkel verder te volgen. Veel gecodeerde communicatie o.i en dat wekt wantrouwen. Meer recherche noodzakelijk!

Weet wat je stemt: D66 Kamerkandidaat regelde als wethouder onterechte subsidie voor verbouwing eigen huis

Als de belastingschuld van ondernemers wordt kwijtgescholden gaat de rekening naar de burger