in

Autopsie’s: slechts 1% van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona

53e3d1434851ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714e772c7ed39044 640 corona test

Gisteren moest het front van de Corona-hardliners felle klappen afweren – wat voor hen steeds moeilijker wordt gezien de harde wetenschappelijke feiten: ten eerste werd bekend dat in werkelijkheid ten minste 20 tot 30 procent van de patiënten die tot dusver als Corona intensive care-patiënten zijn aangemerkt, helemaal niet voor Covid worden behandeld, maar om heel andere medische redenen.

En nu komt het Academisch Eppendorf Hamburg (UKE) met de voor de pandemie-alarmisten vernietigende bevestiging dat 99 procent van de onderzochte “Covid-sterfgevallen” aan eerdere ziekten leed – en niet “aan”, maar hoogstens “met” Corona was gestorven.

Het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf (UKE), vond “regelmatig reeds bestaande ziekten” in honderden autopsies van Corona-doden, meldt n-tv.

De omroep citeert instituutsdirecteur Benjamin Ondruschka: “We hebben slechts bij één procent van de sterfgevallen kunnen aantonen dat we in het autopsieresultaat geen relevante eerdere hebben kunnen vinden en dat de doodsoorzaak toch een Covid 19-sterfgeval was”.

Ongeveer 600 geautoriseerde lijken zijn onderzocht.

“Relevante eerdere ziekte” is hier de sleutel: de eigenlijke doodsoorzaken waren, niet alleen onschuldige achterliggende ziekten, maar ook overwegend levensbedreigende aandoeningen zoals , nierinsufficiëntie of kanker.

In gewone taal: dat is waaraan deze mensen zijn gestorven – en niet aan  ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
d66 drugs

Weet wat je stemt: D66 Kamerkandidaat regelde als wethouder onterechte subsidie voor verbouwing eigen huis

belasting 1543493804

Als de belastingschuld van ondernemers wordt kwijtgescholden gaat de rekening naar de burger