in ,

Baantjescarrousel: Alexander Pechtold nieuwe directeur van CBR

Voormalig D66-leider Alexander Pechtold wordt de nieuwe algemeen directeur van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Dat meldt het rijvaardigheidsinstituut vrijdag.

Pechtold begint op 1 november met de nieuwe functie.

Hij volgt Petra Delsing op, die begin dit jaar afzag van een tweede termijn als directeur. Het CBR kampt al langere tijd met problemen met het verwerken van medische beoordelingen.

Pechtold was door minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat, VVD) voorgedragen, de Raad van Toezicht heeft al met zijn benoeming ingestemd.

„Alexander Pechtold zal van grote toegevoegde waarde zijn om het CBR door de huidige moeilijke fase bij de medische beoordelingen heen te loodsen”, zo staat in een verklaring.

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
  1. Tja, de verbouwing Binnenhof is even op de lange baan geschoven wegens de stikstof hypocrisie, dus Pechtold moest wat anders. Als de verbouw straks weer verder gaat neemt hij dat als dubbel baantje er gewoon bij, net als zijn Scheveningse flatje.

  2. Het blijkt dus dat je voor dit soort baantjes geen enkele ervaring hoeft te hebben, zijn historische opleiding en de verbouwing van het binnenhof kon ik nog wel enigszins plaatsen, maar directeur CBR?

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Is einde monopolyspel ECB in zicht?

Blijft machteloos Europa machteloos toekijken én toegeven aan chantage van Erdogan?