in ,

Belgisch parlementariër Laurent Louis verteld ons over de gewelddadige Europese politiek

8028916634 407e54be95 New World Order

Dat Jean-Claude Juncker als voorzitter van de Europese Commissie graag zeggenschap wil krijgen over een geheel eigen leger moge duidelijk zijn. Het is de droom van elke federalist! Dat dit leger vervolgens gebruikt gaat worden vooral voor oneigenlijke redenen mag hopelijk ook duidelijk worden voor elke Europese inwoner. Belgisch parlementariër Laurent Louis vertelt, in deze speech, een flink aantal waarheden over de gewelddadige realiteit van de Belgische, Franse, Nederlandse en Europese politiek.

Ook de grootschalige misleiding die daarbij wordt toegepast met behulp van de grote media komt aan bod. Louis probeert hier de misdadigers te confronteren met hun wandaden. Willen we echt dat de Europese Commissie zo zelf kan gaan beslissen over de inzet van een Europees Leger? Beter van niet!

Deze speech van Laurent Louis geeft de burger wat schrikbarende inzichten in Europese besluitvorming rondom militaire inzet. Dat dit uitgesproken wordt geeft tegelijkertijd enige hoop voor de politiek als geheel. LLE heeft zeker niet de kennis om de details van de politiek van Louis, of de details genoemd in zijn betoog, op waarde schatten, maar de speech toont een ongekende eerlijkheid over de gewelddadige, misleidende en schijnheilige praktijken van de politieke macht.

Het betoog van Louis is Franstalig en de video is Engels ondertiteld. Wat volgt is een Nederlandse vertaling met toegevoegde tussenkopjes. Het onderwerp is uiteraard een lastig dossier, waarin vele bevolkingsgroepen bewust worden misbruikt en onnodig tegen elkaar worden uitgespeeld, in een spel waarin grootschalige misinformatie een belangrijk onderdeel is. Bijna alle betrokkenen in dit spel delven het onderspit zoals u kunt lezen. Dus als altijd: oordeel zelf over dit betoog. Wat in ieder geval duidelijk wordt boven alles: Geen EU-leger!

video is verwijderd

Belgische logistieke ondersteuning van de Franse operaties in Mali

Beste ministers, geachte collega’s,

België is inderdaad het land van surrealisme. Deze morgen leerde we in de media dat het Belgische leger onmachtig is om te strijden tegen extremistische soldaten die radicale islamitische overtuigingen hebben in eigen gelederen en die niet ontslagen kunnen worden omdat er geen juridische middelen voor zijn.

Toch besluiten we tegelijkertijd Frankrijk te helpen in hun oorlog tegen “terrorisme” door logistieke ondersteuning te verlenen voor hun operaties in Mali. Wat zouden we allemaal niet doen om tegen het terrorisme te vechten buiten onze grenzen!? Ik kan alleen maar hopen dat we ervoor zorgen dat we geen hulp bieden aan deze anti-terrorisme operatie in Mali, deze veelbesproken fameuze Belgisch islamitische soldaten.

Het lijkt misschien alsof ik een grapje maak, maar wat er vandaag de dag gebeurt maakt mij zeer zeker niet aan het lachen. Ik kan er niet om lachen, want ik twijfel er niet aan dat de leiders van onze westerse landen de bevolking voor imbecielen houden. Met de hulp en ondersteuning van de media, welke niet meer zijn dan een propaganda-orgaan van de heersende macht.

Militair ingrijpen om regimes te destabiliseren

Over de hele wereld worden militaire acties en regime-destabilisatie steeds frequenter. Preventieve oorlog is de regel geworden. En vandaag, in de naam van democratie en de oorlog tegen het terrorisme, geven onze staten zichzelf het recht de soevereiniteit van onafhankelijke landen te schenden en legitieme leiders omver te werpen.

Daar was Irak en Afghanistan, de oorlogen van de Amerikaanse leugen. Toen kwam Tunesië, Egypte en Libië, waar dankzij uw besluiten ons land de ‘eerste in de rij’ was om te participeren in misdaden tegen de mensheid, om steeds weer progressieve en gematigde regimes omver te werpen en ze te vervangen met islamitische regimes. En wat is dat toch steeds vreemd, de eerste daad van deze regimes was steeds om Sharia wetgeving op te leggen. Dit is precies wat er nu in Syrië gebeurt, waar België schaamteloos de bewapening bekostigd van islamitische rebellen die proberen Bashar Al Assad omver te werpen.

Geen voldoende geld voor inwoners van België, wel voor Syrische rebellen

En zo, in het midden van een economische crisis, terwijl meer en meer Belgen zich niet langer een onderkomen kunnen veroorloven, of voor voedsel, warmte en gezondheid kunnen betalen… Ja, ik hoor wat een vuile populist ik ben! De Minister van Buitenlandse Zaken besloot aan Syrische rebellen 9 miljoen euro te geven! Uiteraard doen ze ons proberen te geloven dat dit geld gebruikt wordt voor humanitaire doelen… Weer een leugen!

Zoals u kunt zien, participeert ons land al maanden om islamitische regimes op te richten in Noord Afrika en het Midden Oosten. Dus als ze aankomen met het voorwendsel om oorlog te voeren tegen het terrorisme in Mali, nou, dan voelt het alsof ik moet lachen. Dat is een valsheid. Onder de voorwendselen van goede acties interveniëren we alleen om onze financiële interesses te beschermen in een compleet neo-kolonistische denkwijze. Het is complete onzin Frankrijk te helpen in Mali in naam van de oorlog tegen het islamitische terrorisme, terwijl we tegelijkertijd in Syrië het omver werpen van Assad door islamitische rebellen steunen die Sharia wetgeving willen opleggen zoals werd gedaan in Tunesië en Libië.

We zijn geen imbecielen!

Het wordt tijd om te stoppen tegen ons te liegen en mensen behandelen als imbecielen. De tijd is gekomen om de waarheid te vertellen. Om de rebellen te bewapenen, zoals Westeners in het verleden Bin Laden hebben bewapend, die vriend van de Amerikanen voordat hij tegen hen keerde, maken de Westerse landen gebruik van de kans om militaire bases te vestigen in de nieuw overwonnen landen, terwijl we eigen nationale bedrijven voortrekken.

Dit alles is daarom strategisch. In Irak hebben onze Amerikaanse bondgenoten hun handen gelegd op de olievoorraden van het land. In Afghanistan was het opium en drugs, altijd nuttig om snel veel geld te maken. In Libië, Tunesië, in Egypte of toen in weer in Syrië, was en is het doel om gematigde machten omver te werpen en ze te vervangen met islamitische machten die snel problematisch zullen worden, die we daarna weer schaamteloos gaan aanvallen. Nogmaals pretenderen we te vechten tegen terrorisme of het beschermen van Israël. De volgende doelen zijn dus al bekend. Ik durf te wedden dat binnen een paar maanden onze ogen zich richten op Algerije en uiteindelijk Iran.

Oorlog voeren om mensen te bevrijden van een agressor van buitenaf is nobel. Maar oorlog voeren om de belangen van de VS te beschermen, oorlog voeren om de belangen van grote multinationals als AREVA te beschermen, oorlog te voeren om onze handen te leggen op goudmijnen, heeft in het geheel niets nobels en het toont onze landen als aanvallers en misdadigers!

Niemand durft het te zeggen, maar het is tijd voor populair vocabulair

Niemand durft hierover te spreken, maar ik zal mijn mond niet houden. En als mijn strijd mij doet lijken als een vijand van het systeem dat mensenrechten schendt in de naam van financiele, geostrategische en neo-kolonistische interesses, dan is dat maar zo.

Het tonen van de daden van dit regime is een plicht en maakt mij trots. En eerlijk gezegd, en vergeef me voor mijn populaire vocabulair, maar… Fuck you, al die zogenaamde goed-doeners, zowel links als rechts of uit het midden, die vandaag de hielen likken van de onze gecorrumpeerde machthebbers, en die veel plezier zullen hebben mij voor gek te zetten. Fuck you, al de leiders die spelen met bommen als kinderen doen op een speelplaats. Fuck you, zij die zich voordoen als democraat terwijl ze niets meer zijn dan een laag bij de grondse criminelen.

Ik heb ook geen respect voor de journalisten die de lef hebben om tegenstanders te labelen als verstandelijk gehandicapten, ze weten heel goed dat deze tegenstander gelijk hebben. Als laatste veracht ik de top, hen die geloven koning van de wereld te zijn en hun wetten dicteren, omdat IK aan de kant van de waarheid sta, de kant van de gerechtigheid, de kant van de onschuldige slachtoffers van plundering te allen koste.

Verzet tegen neo-kolonistische operaties

Het is met deze reden dat ik heb besloten me duidelijk te verzetten tegen deze resolutie, die ons land de Fransen doet steunen in hun neo-kolonistische operatie. Sinds het begin van de operatie is de leugen georganiseerd. We worden verteld dat we alleen beantwoorden aan de oproep van hulp van de Malinese president. We vergeten bijna dat deze president geen enkele, geen enkele, legitimiteit heeft omdat hij ingesteld tijdens de transitie volgende op de coup d’etat van maart 2012. Wie steunde deze coup? Wie startte het? Voor wie werkt deze transitie-president eigenlijk? Dit is de eerste leugen.

De Franse president Hollande durft te pretenderen dat hij deze oorlog voert tegen jihadisten die bedreigen (oh, hun bedreigingen, denk je eens in) de Franse en Europese territoria! Maar wat een lelijke leugen. Door dit als officieel argument te gebruiken, en tegelijkertijd de kans te grijpen om de bevolking bang te maken, het terrorisme-alert niveau te verhogen, het Vigipirate plan te implementeren, tonen onze leiders en de media een onvoorstelbare belediging.

Hoe durven ze om zo’n punt te gebruiken terwijl Frankrijk en België niet twijfelden om Jihadist rebellen te bewapenen en steunen in Libië en dezelfde landen nu nog steeds deze rebellen steunen in Syrië. Deze voorwendselen verbergen strategische en economische doelen. Onze landen maken zich geen zorgen meer over inconsistenties omdat alles gedaan wordt om het te verbergen, maar deze inconsistentie is duidelijk aanwezig.

Tijd voor een valse vlag operatie?

Het zal niet morgen zijn dat je een Malinese burger een terrorisme daad ziet verrichten in Europa. Nee. Tenzij we er ineens zelf één creëren om onze militaire operatie te verantwoorden. Hebben we 11 september immers niet zelf gecreëerd, om de invasie, willekeurige arrestaties, marteling en de afslachting van onschuldige populaties te rechtvaardigen? Dus is het creëren van een Malinese terrorist gemakkelijk, dat moet niet moeilijk zijn voor onze bloeddorstige leiders.

Een andere voorwendsel die afgelopen maanden werd gebruikt om onze militaire operaties te verantwoorden, is het beschermen van mensenrechten. Ha, deze voorwendsel wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om oorlog in Mali te verantwoorden. “Maar ja, we moeten handelen! Anders zullen de slechte islamieten Sharia wetgeving introduceren in Mali, vrouwen stenigen en misdadigers de handen afhakken!”  Oh, wat is hun intentie waarlijk nobel. Absoluut nobel en heilzaam. Maar waarom is het dan, goede God, waarom is het dan dat onze landen in Tunesië en Libië hebben bijgedragen aan vestigen van islamieten aan de macht, welke besloten om de Sharia wet toe te passen in deze landen die totvoorkort modern en progressief waren?

Ik nodig u uit om de jonge Tunesiërs die de revolutie in Tunesië hebben gelanceerd, te vragen of ze blij zijn met hun huidige situatie? Het is allemaal hypocrisie! Het doel van deze oorlog in Mali is heel duidelijk. En omdat niemand erover spreekt, doe ik dat. Het doel is te vechten tegen China om voor onze Amerikaanse bondgenoten de aanwezigheid in Afrika en het Midden Oosten te behouden. Dit is wat onze neo-kolonistische operaties leidt. En je zult zien, wanneer de militaire operaties voorbij zijn, behoudt Frankrijk uiteraard zijn militaire bases in Mali. En deze bases zijn ook ter voordeel van de Amerikanen. En tegelijkertijd, zoals altijd het geval, zullen Westerse corporaties hun handen plaatsen op lucratieve contracten, die de geherkolonialiseerde landen weer beroven van hun rijkdom en ruwe materiaal.

Het betreft militaire neo-kolonisatie voor de grote multinationals

Zo, laat het duidelijk zijn, de primaire begunstigden van deze militaire operatie, zullen de eigenaren en aandeelhouders van het reusachtige Franse AREVA zijn, dat al jaren een uranium mijn in Falea probeert te bemachtigen, een stad van 17.000 inwoners op 350 kilometer van Bamako (de hoofdstad van Mali). En ik weet niet waarom, maar mijn kleine vinger vertelt mij dat het niet lang meer duurt voordat AREVA deze mijn kan exploiteren! Ik weet het niet, het is zomaar een indruk die ik heb.

Het is daarom uitgesloten dat ik deel neem aan deze mijnbouw-kolonisatie, het kolonialisme van de moderne tijd. En voor hen die twijfelen over mijn argumenten, ik nodig hen van harte uit om te leren over de rijkdom van Mali. Mali is een groot producten van goud, maar recentelijk is het aangewezen, recentelijk, als een land dat een wereld-klasse milieu, van wereld-klasse, biedt voor het exploiteren van uranium. Het is zo bizar! Weer een stap dichterbij een oorlog met Iran, het is duidelijk.

Voor al deze redenen, en om niet in te vallen voor de leugens die ze ons aanbieden, heb ik besloten mijn steun niet te geven voor interventie in Mali. Daarom stem ik er tegen. Door dit te doen, ben ik consistent omdat ik in het verleden ook nooit steunde criminele interventies in Libië en Syrië, en daarmee de enige parlementariër ben in dit land die de niet-interventie verdedigt en vecht tegen obscure interesses.

Ik denk echt dat het tijd is om onze participatie in de VN en de NAVO te beëindigen en de EU te verlaten als dit Europa, in plaats van vrede te brengen een destabilisatie- en aanvalswapen wordt van soevereine landen, onderworpen aan financiële in plaats van humanitaire belangen.

Herinner de Conventies van Genève

Afsluitend kan ik alleen onze overheid aansporen om President Hollande te herinneren aan de verplichtingen van de Conventies van Genève over het respecteren van de krijgsgevangenen. Ik was geschokt te horen op televisie, uit de mond van de Franse president, dat zijn intentie was om ‘te vernietigen’, ik zei ‘te vernietigen’, de islamitische terroristen. Ik wil deze kwalificatie om de tegenstanders van het Malinese regime, het is tegenwoordig zo gemakkelijk om te spreken van islamitische terroristen, niet gebruiken om de verplichting van elke democratische staat te ontduiken, voor wat betreft het respecteren van de mensenrechten van de krijgsgevangenen. We verwachten zulk een respect van het Vaderland van de Mensenrechten.

Ter afsluiting, laat me benadrukken hoe gemakkelijk we besluiten oorlog te voeren. Eerst acteert de regering zonder instemming van het parlement. Het lijkt alsof ze dat recht hebben. Het stuurt materieel en mannen naar Mali. Het parlement reageert, en als het reageert, zoals vandaag, nou, dit instituut is het opgebouwd uit slechts een derde van zijn leden, nog veel minder als we het hebben over Frans sprekende parlementariërs. Het is daarom schuldig licht, wat mij totaal niet verrast, komend van een parlement van puppies in dienst van de dictaten van de politieke partijen. Dank u. [Volledige stilte volgt in het parlement.]


Tot zover Laurent Louis. Het betoog behandelt AREVA, een Frans Energiebedrijf en ‘s werelds grootste nucleaire energie bedrijf. De video pauseert het betoog voor het tonen van het logo van AREVA wat duidelijk een driehoek is. De bekende piramide weer. Daarnaast vormt de schrijfstijl van de drie A’s in de drie punten van de driehoek een stapje gedraaid ook nog eens de bekende 666 in een driehoek. De bekende symboliek staart je inderdaad weer midden in je gezicht. En Louis betoogt uiteraard dat België de belangen van o.a. dit bedrijf behartigd wanneer het ten strijde trekt in Mali, helaas geen vreemde gedachte.

Hetzelfde geldt overigens voor de Nederlandse politieke macht en het toneelstuk dat zij dagelijks verrichten voor de toekijkers in Nederland. Toekijkers die overigens te druk zijn met Boer Zoekt Vrouw (4,1 miljoen kijkers) en Wie is de Mol (3,3 miljoen) om de problemen die Louis aankaart te begrijpen.

Vigipirate is een zorgwekkende Franse noodwet-verordening zogezegd uiteraard om de bevolking te beschermen, u kent de modus operandi inmiddels. Als de bedreiging toeneemt mag de overheid op diverse niveaus de eigen wet schenden om de “veiligheid te bewaren”. U herkent de oplossing uiteraard. Sinds Charlie Hebdo (ogenschijnlijk ook een False Flag-actie) staat hij uiteraard op het hoogste niveau “Aanvalsalarm”.

Zoals altijd, neem het tot je en oordeel zelf.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

Photo by Meffi cc

Photo by duncan cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14352959734 d8dcfef7a5 phishing e1425982255953

Voorzitter ICT-overheidsfaal commissie VVD’er Ton Elias trapt in phising

5542419073 810b7726a1 digid

DigiD, wat moet een mens er mee?