in ,

Bill Gates heeft belang in Pfizer, is 1 van de grootste aandeelhouders van BioNTech

1 Bill Gates Vaccines

De Amerikaanse farmareus Pfizer rekent voor het hele jaar op een omzet zo rond de 80 miljard dollar door inkomsten uit het coronavaccin. Dat zou een verdubbeling van de omzet in 2020 zijn.

Pfizer leverde meer dan een miljard vaccins over de hele wereld. Wie profiteren daar vooral van? De aandeelhouders. En wie behoren er tot de aandeelhouders? Onder andere miljardair Bill Gates.

Hij prees het Pfizer-vaccin in september vorig jaar aan als ‘koploper in de vaccinrace’. “Het enige vaccin dat – als alles vlekkeloos verloopt – eind oktober mogelijk goedkeuring voor noodgebruik aanvraagt, zal Pfizer zijn,” aldus Gates.

Enkele maanden voordat de pandemie uitbrak

De Gates Foundation kocht in 2002 een belang in Pfizer. Eerder zei dr. David E. Martin in de Stew Peters Show dat het eerste vaccin dat het lichaam de instructie geeft om het S1-spike-eiwit aan te maken in 1990 is gepatenteerd door Pfizer.

“Er wordt ons verteld dat dit iets nieuws is, een nieuwe ziekteverwekker, maar dat is niet zo.”

De Bill & Melinda Foundation heeft ook aandelen in BioNTech, dat meehielp aan de ontwikkeling van het Pfizer-vaccin.

De Gates Foundation kocht in september 2019 een belang in BioNTech, enkele maanden voordat de ‘pandemie’ uitbrak. De stichting investeerde 55 miljoen dollar in het bedrijf.

Begint het kwartje te vallen?

In 2015 investeerde de stichting ook 52 miljoen dollar in CureVac. Het geld ging onder meer naar projecten rond de ontwikkeling van vaccins gebaseerd op het mRNA-platform van  ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay dna schade vaccin

Ook gewoon in 2021 hebben de mensen geen idee wat ze laten inspuiten

2015 05 21 16 49 21.cashloze samenleving controle 01c

EU wil nu jouw internet browsegedrag gebruiken voor het bepalen van je kredietscore