in , , ,

Ook gewoon in 2021 hebben de mensen geen idee wat ze laten inspuiten

pixabay dna schade vaccin
via Xandernieuws.net

Zijn de nanodeeltjes in de ‘vaccins' alleen bedoeld voor het transport van mRNA, of zit er meer achter? Wetenschappers vonden allerlei verdachte stoffen in de ‘vaccins'. Ze wijzen op mogelijke gezondheidsrisico's. In een recente rechtszaak wordt de achterliggende agenda bij de nanodeeltjes uit de doeken gedaan.

De SARS-CoV-2 plandemie was de aanleiding voor de farmaceutische industrie om nieuwe sera (inentingsstoffen) te ontwikkelen, die ze vaccins noemden. Aan de hand van de verklaringen door de farmaceuten hoe deze sera werken, in combinatie met de informatie op de bijsluiter, begrijpen wetenschappers dat deze producten geen vaccins zijn, maar nanotechnologische middelen die werken als een genetische therapie. [1]

Deze sera toch vaccins te noemen is waarschijnlijk een truc, waardoor men een versnelde ‘goedkeuring' kon krijgen. Zo kon men de strenge regels omzeilen die normaal gesproken gelden om een medicijn goedgekeurd te krijgen. Men gaat op deze manier voorbij aan alle gebruikelijke regelgeving, vooral met betrekking tot nieuwe nanotechnologische mechanismen, met een voortvarendheid zoals we nog nooit eerder gezien hebben.

Al deze ‘vaccins' zijn gepatenteerd en hun feitelijke inhoud wordt zelfs voor de kopers, die uiteraard ons belastinggeld gebruiken, geheim gehouden. Afnemers hebben dus geen informatie over wat ze werkelijk in hun lichaam laten spuiten. Zij worden in het ongewisse gehouden wat betreft de nanotechnologische processen die ermee gemoeid zijn, over de op het lichaam, maar vooral op de mogelijke nano-bio-interacties die kunnen plaatsvinden.

Microscopische beelden tonen aanwezigheid van nanotechnologie grafeenoxide

Een recente studie geeft informatie over de bedenkelijke inhoud van deze ‘vaccins' (sera), vastgelegd in een “whitepaper over vaccinsamenstellingen,” met als afzender de (anonieme) Scientists' Club. Er zijn vier sera geanalyseerd die ontwikkeld zijn voor het coronavirus: Comirnaty van -BioNtech, Vaxzevria van Astrazeneca, Janssen van Johnson & Johnson en Moderna. Deze middelen zijn onderzocht met verschillende instrumenten en bereidingsprotocollen volgens nieuwe nanotechnologische benaderingen. [2]

De technieken omvatten onder andere optische microscoop, donkerveldmicroscoop, UV-absorptie- en fluorescentiespectroscoop, scanning-elektronenmicroscopen, transmissie-elektronenmicroscoop, energiedispersieve spectroscoop, röntgendiffractometer en nucleaire magnetische resonantie-instrumenten. Deze werden gebruikt om de morfologieën en inhoud van de injectiestoffen te verifiëren.

Het wetenschappelijke whitepaper rapport bevestigt de aanwezigheid van nanotechnologie grafeenoxide. Substantie-deeltjes in het Pfizer-‘vaccin' waargenomen met een optische, SEM-microscoop (scanning electron microscope) en TEM-microscoop (transmission electron microscope), tonen grote overeenkomsten met de afbeeldingen van grafeenoxide in wetenschappelijke literatuur. In de studie detecteert men ook andere bedenkelijke fragmenten in de injectiestoffen.

Grafeenoxide optische microscoop

Figuren 2A, 2B en 2C uit het rapport tonen diverse afbeeldingen van waterige fragmenten van het Pfizer vaccinmonster (links) en de gesoniceerde gereduceerde grafeenoxide (rGO) standaard (rechts) (Sigma-777684), vastgelegd met een optische microscoop, 100x en 600x vergroot.

Verontreinigende substanties gevaarlijk voor bloedvaten

Volgens de onderzoekers bevatten de geanalyseerde sera componenten die niet vermeld staan in het technische datablad (bijsluiter) en waarvan de aanwezigheid niets te maken lijkt te hebben met het concept van een ‘vaccin'. In het whitepaper gaat men er vanuit dat de aangetroffen substanties waarschijnlijk toevallig in de sera terecht zijn gekomen: “Aangezien ze niet zijn opgenomen in de documentatie die wordt aangeboden aan de overheidsorganisaties (FDA, EMA, et cetera) voor de wettelijke goedkeuring gericht op het commerciële gebruik en toepassing op mensen, lijken ze een besmetting te zijn die waarschijnlijk te wijten is aan het industriële fabricageproces.”

Fig9 embedded nanoparticles scaled

Figuur 9 toont een organisch (koolstof-zuurstof-) aggregaat met ingebedde nanodeeltjes van bismut-titanium-vanadium-ijzer-koper silicium-aluminium ingebed in het Pfizer-vaccin.

“Het lijkt erop dat niemand het eindproduct controleerde voordat het werd gedistribueerd. Dat betekent dat consumenten niet worden geïnformeerd over de werkelijke inhoud van de producten. Mogelijke bijwerkingen kunnen te wijten zijn aan de injectie van die verontreinigingen in het lichaam. Opgemerkt moet worden dat de componenten die niet zijn aangegeven, maar wij geïdentificeerd hebben niet biocompatibel zijn. Sommigen hebben ook een mechanische impact zodra ze in de bloedcirculatie komen, vooral in contact met het vasculaire endotheel (slagaders, haarvaten en aders – red.).” [2]

> Lees het volledige (Engelse) rapport hier.

Figuur 10 roestvrijstaal nanodeeltjes Astrazeneca

Figuur 10 toont een geconstrueerd aggregaat van ijzer-chroom-nikkel (roestvrij staal) nanodeeltjes ingebed in een Astrazeneca ‘vaccin'.

Nanogels om elektronica en biologie te integreren

Het is echter zeer de vraag of de in de sera aangetroffen stoffen er onopzettelijk in terecht zijn gekomen. Uit talloze documenten blijkt dat er een doelbewuste agenda is om door middel van ‘nanogels' een biosynthese tot stand te brengen om zo elektronica in het menselijk lichaam te integreren. Deze controversiële biosynthese wordt ‘transhumanisme' genoemd.' Zo kwam DARPA (het Defense Advance Research Projects Agency van het Pentagon) op het idee om gemodificeerde ‘nanogels' te gebruiken, om daarmee elektriciteit tussen biologisch weefsel te geleiden. [3]

Figuur11 (links) toont een organisch-anorganisch aggregaat geïdentificeerd in een Janssen ‘vaccin'. De deeltjes zijn samengesteld uit roestvrij staal en zijn aan elkaar gelijmd met een “Carbon-based lijm”. Dit aggregaat is magnetisch en kan biologische problemen veroorzaken in de bloedcirculatie als gevolg van mogelijke interacties met andere dipolen. Figuur 12 (rechts) toont een andere gemengde substantie (organisch-anorganisch) geïdentificeerd in een Moderna ‘vaccin'. Het is een op koolstof gebaseerd substraat waarin enkele nanodeeltjes zijn ingebed. De nanodeeltjes zijn samengesteld uit aluminium-koper-ijzer-chloor.

“Verzekerd van DARPA fondsen begonnen universitaire onderzoekers en transnationale bedrijven deze gemodificeerde ‘hydrogel' industrie (MHI) te ontwikkelen. Het World Economic Forum (WEF) begon als promotor video's en whitepapers te publiceren waarin de aanstaande integratie van mensen met intelligente machines werd aangekondigd, mogelijk gemaakt door de komst van DARPA's MHI.” [4] Dit onderzoek was vooral gericht op het manipuleren en controleren van het menselijke gedrag met behulp van deze ‘bio-elektronische' hydrogels, wat veel verder gaat dan enkel het overbrengen van medicijnen of ‘vaccins' in het menselijke lichaam.

‘Vaccins' misbruikt voor uitvoering transhumanistische agenda

Deze technologie is ook toegepast in moderne sera, waarbij de geplande pandemie wordt misbruikt om deze op grote schaal bij mensen te kunnen injecteren. Dat is ook de strekking van een rechtszaak die de bekroonde wetenschapper Leonard G. Horowitz heeft aangespannen, waarbij hij Pfizer aanklaagt wegens het ontwikkelen en toepassen van een transhumaan gentherapie wapen, verspreid door middel van hun ‘vaccins'. [4]

De stoffen komen ook in de hersenen terecht. Uit gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hersencellen zeer gevoelig zijn voor bepaalde frequenties. Chinese en Amerikaanse militaire- en commerciële partijen werken al zeker tien jaar samen aan deze voor het grote publiek achtergehouden transhumanistische systemen. Deze systemen worden specifiek ontwikkeld om de complete wereldbevolking en de gehele beschaving totaal te kunnen controleren.

Ze maken gebruik van het fuseren van het menselijke brein met elektronische (nano)technologie, waardoor alle mensen (vrijwillig of gedwongen) met een wereldwijd ‘cyberspace' net worden geïntegreerd. Deze ‘brain-to-cloud' technologie betekent het koppelen (en later zelfs uploaden) van je bewustzijn aan een digitaal netwerk. [3] [5]

Stoffen in vaccins kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken

Los van de achterliggende agenda kan men concluderen dat de aanwezigheid van de niet-organische substanties die zijn aangetroffen in de ‘vaccins' van Pfizer en Astrazeneca een risico vormen voor het menselijk lichaam. Deze stoffen kunnen bloedstollingen veroorzaken, “omdat ze trombogeen zijn.” Daarnaast is er het risico van “extravasatie van de deeltjes” (vochtuitstorting) die kunnen leiden tot bloedingen, stelt het rapport. [2]

“Eenmaal in de bloedsomloop kunnen de deeltjes ook naar de hersenen worden vervoerd. In dat geval kan de patiënt een beroerte of een hersenbloeding krijgen. Als de door de deeltjes veroorzaakte schade aan het endotheel (binnenste cellaagje) in het hart optreedt, is de kans op een myocarditis (hartspierontsteking) groot.”

Deze bevindingen zijn opvallend aangezien er een toename is van het aantal gevallen van trombose, hartaandoeningen waaronder myocarditis, herseninfarcten en hersenbloedingen — en dit vermoedelijk negatieve effecten na vaccinatie lijken te zijn.

Het rapport concludeert: “Daarnaast is de toxiciteit van grafeen bekend. De aanwezigheid van niet-biocompatibele organisch-anorganische vreemde lichamen in de bloedsomloop kan verantwoordelijk zijn voor een nano-bio-interactie die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken.” Niet voor niets trekken (tien)duizenden artsen, wetenschappers aan de bel vanwege het hoge aantal gevaccineerden met ernstige vaccinatieschade.

Wanneer er sprake is van een medisch — zoals het coronavaccin met een voorlopige goedkeuring, zal men normaal gesproken de klinische studie voorlopig stopzetten bij een groot aantal sterfgevallen of ernstige bijwerkingen. Daarom is het opvallend dat de ‘autoriteiten' nu onwelwillend blijken te zijn de vaccinatie-agenda te stoppen. Dit wijst op een groter belang en achterliggende agenda, zoals deze ook in de Horowitz-rechtszaak naar voren wordt gebracht.

Ella Ster* | ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bloed duitsland

Duitse artsen nemen bloed af bij gevaccineerden en doen een verontrustende ontdekking

1 Bill Gates Vaccines

Bill Gates heeft belang in Pfizer, is 1 van de grootste aandeelhouders van BioNTech