in ,

Bouwers voeren morgen actie op wegen, boeren doen mogelijk mee

Ondernemers uit de bouw- en grondverzetwereld voeren morgen in het hele land actie tegen het - en -beleid van het .

De stichting Bouw in Verzet heeft bouwvakkers en boeren opgeroepen om zich morgenvroeg om 06.00 uur op zeven plaatsen te verzamelen.

Een half uur later worden de doelen bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat de deelnemers daar over snelwegen en provinciale wegen langzaam naartoe rijden, zei woordvoerder Jacco van den Berg in het radioprogramma Nieuws en Co.

“Het enige vaste doel is . Dat geldt voor de verzamelplaatsen Berkel en Rodenrijs in Zuid-Holland en Alkmaar in Noord-Holland. Die zullen naar Den Haag komen.”

De gemeente Den Haag is ingelicht, zegt Van den Berg, maar hij heeft nog geen antwoord gehad. Er is wel contact met de . Waar de actievoerders in Den Haag naartoe gaan is onduidelijk. “Waar kunnen we heen en waar kunnen we de voertuigen kwijt?”, zei Van den Berg. “Of gaan we er gewoon doorheen en stoppen we niet?”

De gemeente Den Haag zegt overigens geen melding te hebben gekregen.

De andere vijf verzamelplaatsen zijn …

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Boze boeren duiken plotseling op bij Binnenhof Den Haag inclusief tractoren

Longread: 4G netwerk en Wifi zijn niet best voor het complete eco-systeem