in , ,

Het stikstofprobleem verdwijnt, waar de Oekraïense vluchteling verschijnt

rutte vvd afpakken
via https://twitter.com/bentualdepineut/

Het is voornemens om potentieel 150.000 Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Dat aantal werd genoemd als mogelijk het totaal aantal mensen dat hierheen komt.

Sommige mensen zeggen dat er nog wel meer komen. Er wordt ook gesproken over het bijbouwen van hele dorpen voor Oekraïners.

is blijkbaar geen probleem meer, zei Kamerlid Freek Jansen () tijdens het debat over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

kan dit niet aan. Nederland zit niet in een luxe positie met honderdduizenden extra woningen die we nog wel eventjes ter beschikking kunnen stellen aan allerlei mensen in de hele wereld. Nee, we zitten al met een enorm woningtekort.

Er is een tekort van 300.000 woningen. Onze starters kunnen nu al geen woning meer vinden, zei Jansen.

De koopprijzen zijn extreem gestegen; de huurprijzen zijn extreem gestegen. De wachtrijen voor de sociale huurwoningen zijn nu gemiddeld tien jaar en lopen in heel veel gemeenten op tot wel vijftien jaar.

Het is absurd om te denken dat we, op de 100.000 mensen die hier al standaard jaarlijks bijkomen, nog eens honderdduizenden mensen kunnen gaan huisvesten, vervolgde het Kamerlid.

Ik vind het niet uit te leggen

….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
two white plastic bottles on white table

BioNTech geeft toe: ernstige bijwerkingen, geen gegevens over veiligheid en werkzaamheid

robxIZwJQUg

Grote zorgen: Gelekte audio van meeting over censuur door Twitter na overname door Elon Musk