in ,

Brabantse carnavalsartiest afgeslacht door asielzoeker

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Ah, het mooie , waar we met open armen klaarstaan voor die het moeilijk hebben, maar waar zo’n beetje iedereen die naar binnen wil, ook gewoon binnenkomt.

Zijn het geen tuigasielzoekers uit Noord-Afrika die hier de boel verpesten, dan zijn het wel de ruwe diamanten die de Brabantse tonprater/buutreedner/carnavalsartiest Frank Schrijen afslachten.

Want dat is wat er in maart gebeurde.

Daar werd Schrijen op beestachtige wijze van het leven beroofd door de 26-jarige Carli A. Deze uit Trinidad en Tobago afkomstige asielzoeker sloeg Schrijen met een stuk hout op zijn hoofd, bond hem vast en sneed vervolgens zijn keel door.

Het OM vindt dat gekwalificeerde doodslag. Geen moord ofzo, want ach, waarom ook?

De asielprocedure van deze ruwe diamant loopt …

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JOHN
9 maanden geleden

ze moeten gewoon dat tuig buiten laten gewoon ‘n slot op zetten om asielzoekers buiten te laten dat ze maar terug gaan na hun eigen land of dat er ‘n ander land de asiel zoekers binnen laten want hier in NL is al genoeg van asielzoekers en vluchtelingen binnen gehaald en de meeste van hun kunnen zich niet gedragen in ons land op rotten met die gasten Nederland moet eens harder worden want Nederland word steeds een sof eitje dat de PVV of de FVD aan de macht komt en hopen dat deze politieke partij harder word voor ons Nederland en dan vooral gericht om asielzoekers en vluchtelingen want dat tuig verziekt ons Nederland zo krijg je ook discriminatie want ze vinden zich gediscrimineerd maar we kunnen eerder zeggen dat wij Nederlander gediscrimineerd worden want alles word verander ook omdat zulke tuig vinden dat ze gediscrimineerd worden wat moeten wij als Nederlander dan wel vinden maar daar kijkt de staat niet naar of de politiek O.A. de VVD en de CDA en de PVDA en de ChristenUnie

Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde
9 maanden geleden

Nederland mag zich geen rechtstaat meer noemen.
Dit is niets minder dan moord en dat weet het OM ook dondersgoed.
Hier wordt het recht verkracht !!!!

Grapperhaus gaat verder: hij wil inhoud die hem niet zint, van het internet halen

We worden bedrogen