in ,

Viruswaarheid wraakt rechter in hoger beroep avondklok, zitting geschorst

rechter 1539889230
AJEL / Pixabay

De in besloot eerder vandaag dat de Nederlandse Staat de avondklok moet laten vervallen, nadat Viruswaarheid hier een zaak over aanspande. De Nederlandse Staat ging daar direct tegen in verweer en vroeg het gerechtshof om het avondklokbesluit van de te schorsen.

De staat wilde in hoger beroep (een zogenoemd spoedappel). De Nederlanders overheid wil dat de avondklok wordt gehandhaafd tot de definitieve uitspraak in hoger beroep.

Vandaag zou de het hof uitspraak doen over het opschorten van de uitspraak van de rechtbank vanochtend. Behandeling van het hoger beroep zelf zou vrijdag om 10.00 uur zijn.

Maar de zitting ontaardde al gauw in een woordenwisseling tussen de rechter en Jeroen Pols van protestgroep Viruswaarheid.

Pols wilde per se spreken, maar mocht dat niet van de rechter omdat dat in het hof via de advocaat moet. Vervolgens dreigde ze hem de zaal uit te zetten als hij toch bleef spreken, waarop Pols zei dat hij de rechter wraakte en dat ze vooringenomen is.

Daarop schorste de rechter de zitting. Wanneer de zitting verdergaat, is onduidelijk.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

British Medicines Agency bevestigt bijwerkingen van coronavaccins: Miskraam, beroerte, blindheid

5485051299 2c6dccbe42 politiebureau1

Let op! Avondklok of niet: politie blijft surveilleren en beboeten, supermarkten blijven dicht