in ,

Burger betaald toch wel: Beatrix liet haar paleisjes verkrotten

5273116139 6d52f46a01 paleis Noordeinde1

Het kabinet heeft 35 miljoen gereserveerd om paleis Huis ten Bosch grondig te renoveren. De voormalige schuilplaats van Beatrix schijnt volkomen uitgewoond te zijn, alsmede haar voormalige ‘werk’paleis Noordeinde.

Terwijl het zorgstelsel in dit land volledig op de schop gaat, waardoor bijvoorbeeld dienstverleningen als de thuiszorg, ouderenzorg en de zorg voor verstandelijk gehandicapten in zwaar weer terecht zijn gekomen, maakte het kabinet tijdens de presentatie van de begroting tussen neus en lippen door bekend dat er 35 miljoen euro zal worden besteed aan de renovatie van paleis Huis ten Bosch in Den Haag. De NOS maakte er melding van alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Maar als je de redenen voor deze grootschalige renovatie moet geloven, die de komende drie jaar in beslag zal nemen en wordt uitgevoerd in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf, heeft de vorstin met haar lakeien jarenlang een krot bewoond, te midden van asbest, houtwormen, zilvervisjes, ongeaarde stopcontacten, loden waterleidingen en last but not least een verouderde brandmeldinstallatie en dito beveiligingsinstallatie (!). Ja dag, dat gelooft toch helemaal niemand? Op het kabinet na dan.

Lees verder via Beatrix liet haar paleisjes verkrotten

 

Foto via remcogroeneweg cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuw politie uniform 300x1981

Is de politie in rouw met de nieuwe uniformen? Zwart is de kleur van onderdrukking, hoe zal de burger hierop reageren?

2089067735 e1ac9f5a83 ziekenhuis1

Nachtje in het ziekenhuis: rekening van €7080